Μέσι: «Η εθνική Αργεντινής, κοντά στην καλύτερη Μπαρτσελόνα της Ιστορίας»

Μέσι: «Η εθνική Αργεντινής, κοντά στην καλύτερη Μπαρτσελόνα της Ιστορίας»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αργεντινή διατήρησε το απόλυτο νικών με το 2-0 επί του Περού, στους προκριματικούς του Μουντιάλ στη ζώνη της Νότιας Αμερικής. Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ σε δέκα λεπτά η εθνική ομάδα επικράτησε με 2-0 του Περού και έκανε το 4Χ4 στα προκριματικά.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος με τα γκολ αυτά έγινε ο πρώτος σκόρερ στα προκριματικά Λατινικής Αμερικής, μπροστά από τον Λουίς Σουάρες, δήλωσε μετά το ματς πως η παγκόσμια πρωταθλήτρια αρχίζει να μοιάζει με την καλύτερη Μπαρτσελόνα της ιστορίας:

«Είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με την καλύτερη Μπαρτσελόνα στην ιστορία, αλλά είμαστε κοντά. Η ομάδα αποδίδει πολύ καλύτερα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ και τα πράγματα πάνε καλύτερα», δήλωσε ο Μέσι και συμπλήρωσε:

«Αν υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι πάντα πολύ πιο εύκολο. Νομίζω ότι έχουμε δείξει εδώ και πολύ καιρό ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα που, ό,τι και να συμβεί συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο, απολαμβάνει το παιχνίδι, απολαμβάνουμε να περνάει χρόνο μαζί και να περνάμε στιγμές μαζί.»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X