ΑΕΚ: Στο κλειστό του Βύρωνα θα υποδεχτεί την Δράμα η ομάδα χάντμπολ- Αναβάλλεται λόγω έλλειψης έδρας ο αγώνας των γυναικών!

Εικόνες από το Διομήδης Άργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο την Δράμα σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Βύρωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ παραμένει «άστεγη» μετά το κλείσιμο της αίθουσας «Γ. Κασιμάτης» και αναγκάζεται κάθε εβδομάδα να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας έδρας για τους αγώνες πρωταθλήματος.

Έτσι αυτή την εβδομάδα υποδέχεται την Δράμα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ένα ματς που θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο στις 15:30 στο κλειστό του Βύρωνα.  Η ΑΕΚ προσπαθεί κάθε φορά να βρίσκει λύσεις στο πρόβλημα της ωστόσο είναι γεγονός πως δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι επ’ αόριστον έχοντας μάλιστα μπροστά της πολύ υψηλού επιπέδου παιχνίδια στο EHF European League. Όπως φάνηκε και χθες η έλλειψη γηπέδου έχει επηρεάσει την ομάδα και κυρίως τον νέο προπονητή, Ντράγκαν Τζούκιτς που δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε.

Να σημειώσουμε πως για τον ίδιο λόγω αναβλήθηκε και ο αγώνας της πρεμιέρας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία θα αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Άρτας το Σάββατο. Λόγω έλλειψης γηπέδου ωστόσο το παιχνίδι αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X