Μπίσεσβαρ για το ντου του Ιβάν το 2018 στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Μας ζήτησε συγγνώμη ο Σαββίδης»

Μπίσεσβαρ για το ντου του Ιβάν το 2018 στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Μας ζήτησε συγγνώμη ο Σαββίδης»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα το 2018

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μίλησε σε συνέντευξη του σε ολλανδικό μέσο για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα το 2018.

Ο 35χρονος Σουριναμέζος έκανε αναφορά και στο περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη και το όπλο: «Ο Σαββίδης ήταν ένας είδος πατρικής φιγούρας για εμάς. Ένας γλυκός άνθρωπος και πολύ προσεκτικός. Μας είπε συγγνώμη. Δεν θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες για αυτό, αλλά μας ζήτησε συγγνώμη. Επισήμως επιτρέπεται να κρατά όπλο. Εάν έχεις ένα συγκεκριμένο ποσό περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα, μπορείς να πάρεις άδεια για όπλο στην Ελλάδα και στη Ρωσία, από όπου προήλθε. Απλώς έχει άδεια να το έχει μαζί του, αλλά το να βγαίνει στο γήπεδο με αυτό είναι… απίστευτο.

Πρέπει να το δεις έτσι. Μερικές φορές έχετε το τηλέφωνό σας στην τσέπη σας, αλλά μερικές φορές ξεχνάτε ότι το έχετε μαζί σας. Για παράδειγμα, έβγαλα το σακάκι μου χωρίς να ξέρω ότι είχα το κινητό μαζί μου σήμερα. Δεν το καταλαβαίνεις όταν το έχεις ξεχάσει. Δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση το όπλο με το τηλέφωνο, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο. Θέλω να ξέρει ότι ακόμα τον αγαπάμε όλοι. Εκείνο το βράδυ βεβαιωθήκαμε για μια ακόμα φορά ήταν εκεί για εμάς και αυτό έκανε.

Ο πρόεδρος ήταν έξαλλος και δεν τον είχαμε δει ποτέ ξανά τόσο συναισθηματικό. Κανονικά έχει πάντα τον έλεγχο. Έχουμε και αντιπρόεδρο στην ομάδα. Είναι ακόμα πιο τρελός από ό,τι είναι ο πρόεδρος, πιο πληθωρικός. Έρχεται συχνά στο γήπεδο, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ σαν τον πρόεδρο.

Πρώτα φορούσε ένα σακάκι. Αυτό λοιπόν δεν το είδε κανείς. Αλλά νομίζω ότι ήταν αρκετά ζεστό και μετά έβγαλε το σακάκι του. Πήγα προς ένα μέλος της συνοδείας του και του είπα “Πρόσεχε την τσέπη του. Κάτι έχει…” Ο φύλακας ήρθε τρέχοντας προς το μέρος του, αλλά μετά το είδαν όλοι. Στη συνέχεια όμως έσπρωξε και τον σεκιουρίτι μακρια».

Όσο για την τιμωρία του Ιβάν Σαββίδη και το πώς αντιμετώπισε ο κόσμος το συμβάν αυτό, ο Μπίσεσβαρ συμπλήρωσε: «Αν ρωτούσες έναν οπαδό της ομάδας θα έλεγε ότι είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής του, νομίζω. Ο ελληνικός λαός τον βλέπει έτσι. Το γεγονός ότι μπήκε στο γήπεδο είναι ένδειξη υποστήριξης. Αν δείτε και αυτούς τους υποστηρικτές σε εκείνο τον αγώνα, θα δείτε ότι συνέχιζαν να χειροκροτούν. Δεν ήταν ποτέ ξανά στο γήπεδο. Μας είχε πει «Θα επιστρέψω στο γήπεδο όταν θα φτιάξω ένα νέο γήπεδο», οπότε ήταν απογοητευμένος και από τον εαυτό του νομίζω».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X