Φατζόλι: Είμαι σοκαρισμένος από τις ψεύτικες ιστορίες που γράφονται

Φατζόλι: Είμαι σοκαρισμένος από τις ψεύτικες ιστορίες που γράφονται
Photo Credits: INTIME

Ο Ιταλός μέσος υποστήριξε πως πολλά από αυτά που γράφονται για εκείνον και την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού είναι ψέματα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολο Φατζόλι μέσω των social media του δήλωσε πως πολλά από όσα γράφονται για τον όνομα του τις τελευταίες ημέρες δεν είναι αλήθεια.

Μετά και την ανακοίνωση της 7μηνης τιμωρίας του νεαρού μέσου, ήρθε και η δική του δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εκεί όπου εξηγεί πως σε λίγο καιρό θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση από την πλευρά του ιδίου, περισσότερο όμως στάθηκε στο γεγονός πως πολλά από όσα γράφονται για εκείνον από τα MME είναι ψέματα.

«Σκέφτηκα να αρχίσω να ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς της Γιουβέντους κι όλους τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο μετά το λάθος μου.

Είμαι όμως, σοκαρισμένος με τις ψεύτικες ιστορίες στις εφημερίδες, γεμάτες ψεύτικες λεπτομέρειες μόνο και μόνο για να με κρίνουν. Θα διευκρινίσω σύντομα», είπε ο 23χρονος.

Φατζόλι: "Είμαι σοκαρισμένος από τις ψεύτικες ιστορίες που γράφονται"

Φατζόλι: "Είμαι σοκαρισμένος από τις ψεύτικες ιστορίες που γράφονται"

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X