«Τα 12 από τα 14 γήπεδα στην Super League βρίσκονται σε φάση τρανζίσιον στο χορτάρι - Δύσκολη περίοδος για το γήπεδο της ΑΕΚ με τόσα ματς»

«Τα 12 από τα 14 γήπεδα στην Super League βρίσκονται σε φάση τρανζίσιον στο χορτάρι - Δύσκολη περίοδος για το γήπεδο της ΑΕΚ με τόσα ματς»
Photo Credits: INTIME

Για την κατάσταση της «Αγιάς Σοφιάς - Opap Arena» μίλησε ο Αντώνης Γκριμότσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους λόγους για τους οποίους το χορτάρι της  «Αγιάς Σοφιάς – Opap Arena» είχε αυτή την κακή εικόνα στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ολλανδία εξήγησε ο Αντώνης Γκριμότσης, στην εκπομπή Breakfast με Σπορ, στην ΕΡΑ σπορ.

Ο ίδιος είναι υπεύθυνος αξιολόγησης των γηπέδων της Σούπερ Λιγκ και αναλύει πως 12 στα 14 γήπεδα της χώρας είναι σε κατάσταση μετάβασης. Στο γήπεδο της ΑΕΚ είναι ελαφρώς πιο δύσκολο καθώς το πρόγραμμα του χώρου είναι επιβαρυμένο και δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να γίνει η αλλαγή αυτή.

Τονίζει, μάλιστα, πως σαν γεγονός δεν είναι περίεργο και πως δεν οφείλεται σε κάποιου είδους παραμέληση.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Το γήπεδο της ΑΕΚ, αυτή την περίοδο, όπως και τα 12 στα 14 γήπεδα της χώρας (εκτός Αστέρα Τρίπολης, Λαμίας), βρίσκονται σε φάση τρανζίσιον, μετάβασης από το θερμόφιλο στο ψυχρόφιλο είδος. Σε Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρο χρησιμοποιούμε ειδικές ποικιλίες, θερμόφιλα είδη που χρησιμοποιούμε από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια κάνουμε το τρανζίσιον και πάμε στο χειμωνιάτικο είδος σε αυτό που χρησιμοποιεί και η υπόλοιπη Ευρώπη. Για να ολοκληρωθεί ένα τραζίσιον θέλει με βάση τις προδιαγραφές γύρω στις 20 ημέρες. Στο ΟΠΑΠ Αρένα αυτή είναι μια δύσκολη περίοδος. Υπάρχει πιεσμένο πρόγραμμα. Το θέμα είναι ότι θέλουμε το κενό αυτή τη στιγμή. Δεν βοηθά το εάν είχε κενό τον Αύγουστο. Πρέπει να είναι αυτή την περίοδο. Η συγκεκριμένη είναι μία κατάσταση η οποία προκλήθηκε για να συμβεί αυτό το πράγμα. Δεν είναι κάτι που έφυγε από τον έλεγχο. Αυτό γίνεται σε όλα τα μεσογειακά πρωταθλήματα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X