Θάντερ - Μπακς 124-101: Χαλαρό double-double ο Αντετοκούνμπο, πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του ο Λίλαρντ

Θάντερ - Μπακς 124-101: Χαλαρό double-double ο Αντετοκούνμπο, πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του ο Λίλαρντ
Photo Credits: INTIME

Με πολλές απουσίες οι Μπακς, ηττήθηκαν από τους Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι και έχουν ένα τελευταίο ματς με τους Γκρίζλις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Μπακς στην preseason, αυτή τη φορά από τους Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10). Η ομάδα του Μιλγουόκι ηττήθηκε με 124-101, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει 25 λεπτά δύο βράδια μετά από την επιστροφή του στα παρκέ έπειτα από 172 ημέρες και τα 15 λεπτά που πήρε απέναντι στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο Greek Freak είχε απίθανες στιγμές, γέμισε τη στατιστική του και έγραψε double-double με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, ωστόσο ο Έιντριαν Γκρίφιν δεν είχε στη διάθεσή του σημαντικούς παίκτες (Τζέι Κράουντερ, Κρις Μίντλετον, Μπόμπι Πόρτις) ώστε να βγάλει συμπεράσματα για τη δυναμική της ομάδας του Μιλγουόκι. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ έμεινε χαμηλά (5 πόντοι, 2/6 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 1/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ, 1 λάθος σε 24:45), με τον Μαλίκ Μπίσλι να κερδίζει τις εντυπώσεις (20 πόντοι, 6/11 τρίποντα) και τον rookie Αντρέ Τζάκσον το χειροκρότημα για τον δυναμισμό και την αθλητικότητά του.

Πολύ έπαιξε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο (6 πόντοι, 1/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/2 βολές σε 17:51), που αστόχησε σε δύο εύκολες προσπάθειες κοντά στο καλάθι. Επόμενος και τελευταίος αντίπαλος των Μπακς στην preseason οι Γκρίζλις στο Fiserv Forum τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/10) στις 03:00. Η πρεμιέρα τους στην κανονική περίοδο θα γίνει τα ξημερώματα της επόμενης Παρασκευής (27/10) στις 02:30, εντός έδρας απέναντι στους Σίξερς του Τζοέλ Εμπίντ και ίσως του Τζέιμς Χάρντεν.

Όσο για τους Θάντερ; Έδειξαν καλό πρόσωπο, με τους Τζος Γκίντι, Τζέιλεν Γουίλιαμς, Τσετ Χόλμγκρεν να ξεχωρίζουν το βράδυ που ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ απλώς… χάιδεψε το γκάζι. Ο Βασίλιε Μίτσιτς έδειξε αρκετά “βαρύς”, έπαιξε 14:38, είχε 1 πόντο από 1/2 βολές, δύο ριμπάουντ και επτά ασίστ.

Ο απολογισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μπήκε με 4 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ στο πρώτο εξάλεπτο, έπαιξε στο δεύτερο μισό της πρώτης περιόδου στη θέση του σέντερ επειδή έλειπε ο Μπρουκ Λόπεζ και έκλεισε το δωδεκάλεπτο με 8 πόντους (3/4 δίποντα, 2/2 βολές), 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα σε 10:13. Έπαιξε πολύ και στη δεύτερη, στο ημίχρονο είχε μείνει στο 10/7/1/3 σε 16:56, τον είδαμε και στην τρίτη περίοδο όταν έψαξε αρκετά τη δημιουργία καθώς δεν είχε ιδιαίτερο λόγο για να πιεστεί και να σκοράρει περισσότερο. Έκανε μία καλή προπόνηση, ίδρωσε και πλέον περιμένει ένα όσο το δυνατόν πιο πλήρες ρόστερ για τους αγώνες της κανονικής περιόδου.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X