SvFF: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα»

SvFF: «Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα θύματα»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση απο την ποδοσφαρική ομοσπονδία της Σουηδίας για τα θύματα της επίθεσης στο γήπεδο των Βρυξελλών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας (SvFF ) εξέδωσε σήμερα (17/10) ανακοίνωση για την  επίθεση που έγινε περίπου μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μεταξύ Βελγίου και Σουηδίας, όπου σκοτώθηκαν  δύο Σουηδοί φίλαθλοι (και ένας ακόμη βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση), όταν ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους:

«Το σουηδικό ποδόσφαιρο γνωρίζει τη θλίψη», αναφέρει  η SvFF. «Χθες χάσαμε τραγικά δύο γαλαζοκίτρινους οπαδούς, στο γήπεδο στις Βρυξέλλες για να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: να στηρίξουν την εθνική μας, τη Σουηδία, με τη φανέλα της γαλαζοκίτρινης εθνικής ομάδας. Οι σκέψεις μας είναι προς όλους τους αγαπημένους των θυμάτων», σημειώνει και συνεχίζει:

«Σκεφτόμαστε επίσης όλους τους άλλους φιλάθλους στις Βρυξέλλες. Ξέρουμε ότι φοβήθηκες και ανησύχησες. Παρόλα αυτά, παρέμεινες ήρεμος και ακολουθούσες τις οδηγίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έπεσαν θύματα αυτής της άγριας επίθεσης. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον ».

Οι φίλαθλοι που ήταν παρόντες στον αγώνα παρέμειναν στο γήπεδο μέχρι τις 12:45 μ.μ. Στη συνέχεια, άδειαζε μια κερκίδα κάθε φορά, με τελευταία την κερκίδα των Σουηδών οπαδών, υπό την προστασία της αστυνομίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X