Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε την πρόκριση στα «χαρτιά» ο Αιολικός επί της Αναγέννησης Καρδίτσας

Κύπελλο Ελλάδας: Πήρε την πρόκριση στα «χαρτιά» ο Αιολικός επί της Αναγέννησης Καρδίτσας

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την πρόκριση του Αιολικού στην επόμενη φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής και ανάμεσα σε αυτές ήταν και η πρόκριση του Αιολικού στην επόμενη φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το μόνο παιχνίδι που είχε μείνει στον… αέρα από την 3η φάση του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας ήταν αυτό του Αιολικού κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, καθώς είχε αναβληθεί λόγω του ότι οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν βρει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στη Λέσβο.

Έτσι το ζήτημα πήγε στα δικαστήρια όπου η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει το ματς στα… χαρτιά στον Αιολικό ο οποίος παρευρέθηκε κανονικά στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Λέσβου πήρε αυτόματα και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στην 5η φάση ο Αιολικός θα αντιμετωπίσει τη Λαμία της Stoiximan Superleague ενώ η ομάδα της Καρδίτσας θα έχει αφαίρεση βαθμών από το τωρινό πρωτάθλημα (-5) και από το επόμενο (-5). Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 20 χιλιάδων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρηματική ποινή ύψους 20.000 ευρώ.
(πειθαρχική δίωξη της 03.04.2023 για δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων, μέσω επίσημης θέσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στις 29.03.2023)

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ ΑΣΑ 1904 (Αναγέννηση Καρδίτσας), τις κάτωθι πειθαρχικές κυρώσεις: α) Κατακύρωση του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός–ΠΑΕ ΑΣΑ 1904, που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 27.09.2023, στο πλαίσιο της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, υπέρ της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός, με τέρματα 0-3, β) αφαίρεση 5 βαθμών από την τρέχουσα και 5 βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από το πρωτάθλημα που συμμετέχει, γ) το τυχόν μερίδιό της από τηλεοπτικά δικαιώματα περιέρχεται στην ΕΠΟ, δ) αποκλεισμό από τους αγώνες των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο και ε) χρηματική ποινή 25.000 ευρώ.
(αγώνας της 27.9.2023, Αιολικός-Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, που δεν διεξήχθη διότι δεν προσήλθε να αγωνισθεί η φιλοξενούμενη ομάδα)

-Δέχεται την ένσταση του σωματείου «ΑΟ Πανελευσινιακός» κατά του κύρους του αγώνα με το σωματείο «Εράνη Φιλιατρών» λόγω αντικανονικής συμμετοχής αθλητή.
Αναγνωρίζει ότι η αγωνιστική συμμετοχή του αθλητή τυγχάνει αντικανονική.
Κατακυρώνει υπέρ του σωματείου, «ΑΟ Πανελευσινιακός» τον προαναφερόμενο αγώνα με σκορ 3-0.
Επιβάλλει στο σωματείο «Εράνη Φιλιατρών» την ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται και την χρηματική ποινή των 550 ευρώ.
(αγώνας της 01.10.2023, Εράνη Φιλιατρών-Πανελευσινιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)

-Κηρύσσει τα σωματεία «Φωστήρας Αθηνών» και «Ηλυσιακός» πειθαρχικώς ελεγκτέα και επιβάλλει, σε βάρος εκάστου εξ αυτών, χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.
(αγώνας της 24.09.2023, Φωστήρας-Ηλυσιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X