Ρόμα: «Δεν θα υπάρξει ανανέωση του συμβολαίου του Μουρίνιο», λέει ο ΝτιΜάρτζιο

Μουρίνιο: «Τρεις μήνες πριν με αγαπούσαν, τώρα με μισούν όλοι»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, «δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει» διαπραγμάτευση για την ανανέωση του συμβολαίου του Ζοσέ Μουρίνιο με τη Ρόμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρόμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται πως αποφάσισαν να χωρίσουν. Το διαζύγιο δεν θα έρθει μεσούσης της φετινής σεζόν όπως κυκλοφόρησε τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά το αντίο είναι αναπόφευκτο και θα έρθει όταν λήξει το συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού, στην Ιταλία φαίνεται ήδη βέβαιο.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, δημοσιογράφοςτου «Sky Sport», δεν υπάρχει αμφιβολία για το θέμα: «Δεν θα υπάρξει ανανέωση μεταξύ Μου και Ρόμα. Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση σε εξέλιξη και δεν υπήρξε ποτέ. Θα φτάσει το φυσικό τέλος του συμβολαίου και στη συνέχεια τα μέρη θα χωρίσουν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό», σημείωσε συγκεκριμένα.

Για τον δημοσιογράφο, ο πρώην προπονητής των Μαδριλένων θα ακούσει ξανά τις προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, χωρίς όμως να αποκλείει ένα νέο προορισμό στη Γηραιά Ήπειρο: «Στη Σαουδική Λίγκα τον ήθελαν τους τελευταίους μήνες, αλλά υποσχέθηκε δημόσια και ιδιωτικά ότι θα έμενε. Νομίζω ότι θα προσπαθήσουν ξανά, αλλά θα πρέπει να δούμε ποιες προοπτικές θα έχει ο Μου για το μέλλον του, εάν θέλει να περιμένει έναν κορυφαίο σύλλογο στην Ευρώπη ή να αποδεχθεί αυτή τη νέα πρόκληση».

Το όνειρο των tifosi της ομάδας, μετά από τρία χρόνια με τον Μουρίνιο (χάρη στον οποίο σήκωσαν ξανά τρόπαιο για πρώτη φορά μετά το 2008, το Conference του 2022) είναι ο Αντόνιο Κόντε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X