«Καρφιά» Αταμάν για τον διάδοχό του στην Εφές: «Με ενόχλησε που φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς»

«Καρφιά» Αταμάν για τον διάδοχό του στην Εφές: «Με ενόχλησε που φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Τουρκία επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος ο Εργκίν Αταμάν, για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε, και όπως ήταν αναμενόμενο, συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατά την άφιξη της αποστολής του «τριφυλλιού» στην Κωνσταντινούπολη πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους και ρωτήθηκε τόσο για το αποψινό παιχνίδι, όσο και για άλλα θέματα. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο NTV Spor, ο τεχνικός των «πρασίνων» ρωτήθηκε για τον διάδοχό του στην Αναντολού Εφές και σχολίασε δύο κινήσεις του Ερντέμ Τσαν, που τον ενόχλησαν.

Αρχικά σχολίασε ην ατάκα που ακούστηκε να λέει ο Τσαν προς τον Έρτεν Γκάζι στη διάρκεια του αγώνα με την Καρσίγιακα (το «Νομίζεις ότι είμαι ο Αταμάν;»), αλλά και για την κίνησή του να φιλήσει το χέρι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» του ΟΑΚΑ.

«Ο Ερντέμ Τσαν είναι ένας νέος προπονητής. Μπορεί να γίνει πολύ επιτυχημένος. Θα ήταν όμως καλύτερα, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός με τα λόγια του. Καταλαβαίνω πως αυτό που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Κάποιες φορές “συλλαμβανόμαστε” να λέμε κάτι. Αυτό έγινε και μ’ εκείνον. Μετά με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έγινε παρεξήγηση. Του είπα να κοιτάει τη δουλειά του, αλλά να ξέρει πως είναι σε έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης» ανέφερε αρχικά.

Για το δεύτερο περιστατικό, ο Αταμάν είπε: «Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊντίν Oρς (σ.σ.: πρώην προπονητής της Εφές Πίλσεν και της Φενέρμπαχτσε), αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο. Θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Ερντέμ Τσαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω από όλα υπάρχει ανταγωνισμός».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X