Ο μάνατζερ του Φατζόλι παραδέχεται πως ο πελάτης του είναι «εθισμένος στον τζόγο»

Ο μάνατζερ του Φατζόλι παραδέχεται πως ο πελάτης του είναι «εθισμένος στον τζόγο»
Photo Credits: INTIME

Ως έναν άνθρωπο απόλυτα εθισμένο στον τζόγο τον οποίο προσπαθούν να βοηθήσουν όλοι όσοι είναι δίπλα του, χαρακτήρισε τον Νικολό Φατζόλι, ο ατζέντης του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκπρόσωπος του νεαρού άσου της Γιουβέντους, είχε εντελώς διαφορετική στάση επί του θέματος σε σχέση με τον δικηγόρο του Φατζόλι, ενώ διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να αγνοεί τα όσα συνέβαιναν.

«Ο πατέρας του Φατζόλι είπε ότι κανείς δεν γνώριζε τον εθισμό του στον τζόγο και κατηγόρησε αυτούς που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του παίκτη» τόνισε αρχικά ο Τζορντάνο και πρόσθεσε πως όταν ανέλαβε τα δικαιώματα εκπροσώπησης του Ιταλού ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2023 «…ο πελάτης μας είχε ήδη προβλήματα.

Ήταν ένα πρόβλημα που προέκυψε όταν δεν ήταν ακόμη πελάτης μας, αλλά παρόλα αυτά, αποφασίσαμε να μην τον αφήσουμε μόνο του. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε με κάθε τρόπο και πρέπει να πω ότι συμπεριφέρεται υποδειγματικά από τότε που υπέγραψε μαζί μας».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X