Βρυξέλλες: Εκκενώθηκε με ασφάλεια το γήπεδο - Αποχώρησαν οι φίλαθλοι της Σουηδίας

Βρυξέλλες: Εκκενώθηκε με ασφάλεια το γήπεδο - Αποχώρησαν οι φίλαθλοι της Σουηδίας
Photo Credits: INTIME

Το Βέλγιο παραμένει σε κατάσταση συναγερμού μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες που οδήγησε στον θάνατο δύο Σουηδών φιλάθλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε η εκκένωση του γηπέδου που διεξήχθη η αναμέτρηση του Βελγίου με την Σουηδία, αφού η επιτροπή διαχείρισης κρίσεων έδωσε το «πράσινο φως» για την αποχώρηση των οπαδών από τις εξέδρες.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:00 (τοπική ώρα), το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ένοπλος μουσουλμάνος, άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο Σουηδών και τον τραυματισμό ακόμη ενός ατόμου, πριν την αναμέτρηση του Βελγίου με την Σουηδία.

Ο αγώνας διακόπηκε οριστικά στο ημίχρονο μετά την άρνηση των παικτών της Σουηδίας να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, με την σύμφωνη γνώμη των Βέλγων, ενώ στο γήπεδο επιβλήθηκε «lockdown» από την αστυνομία.

Μετά από περίπου 2,5 ώρες δόθηκε το ok και οι φίλαθλοι αποχώρησαν με ασφάλεια από το γήπεδο, με τους φιλάθλους της Σουηδίας να μεταφέρονται απευθείας στο αεροδρόμιο συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X