Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Τραγωδία στις Βρυξέλλες: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς

Η Βέλγικη αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πυροβολισμοί με αποτέλεσμα δύο νεκρούς σημειώθηκαν σήμερα το βράδυ κοντά στην «Πλας Σενκτελέτ», όπως μετέφεραν βελγικά μέσα και επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της η τοπική Αστυνομία.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για πυροβολισμούς περίπου κατά τις 19:15 ώρα Βελγίου στην Λεωφόρο Ίπρ. Στο σημείο έφτασαν άμεσα και μαζικά οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ενώ μέχρι τώρα δεν έχει συλληφθεί κάποιος δράστης.

Επιπλέον πληροφορίες μεταδίδουν πως τα θύματα φορούσαν φανέλες της εθνικής Σουηδίας (η οποία αντιμετωπίζει απόψε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Βελγίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Euro 2024).

Η εφημερίδα Soir αναφέρει από φωτογραφίες που τράβηξε ένας κάτοικος της περιοχής, φαίνεται ένας άνδρας με φωσφοριζέ πορτοκαλί μπουφάν και λευκό κράνος, με ένα όπλο στο χέρι, να επιβιβάζεται σε ένα σκούτερ και να τρέπεται σε φυγή.

Επίσης αναφέρεται πως πυροβόλησε κάποιον στην είσοδο προτού πυροβολήσει δύο επιβαίνοντες σε ταξί.

Βελγικό Μέσο

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X