Πειρατές του Ονείρου: «Καλό ταξίδι Πάρη...»

Πειρατές του Ονείρου: «Καλό ταξίδι Πάρη...»
Photo Credits: INTIME

Το «αντίο» από τους Πειρατές του Ονείρου στον Πάρη που έφυγε από τη ζωή και είναι, πλέον, μέλος της Original Παραδείσου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Πειρατές του Ονείρου με ανάρτησή τους αποχαιρέτισαν τον Πάρη που έφυγε από τη ζωή και είναι, πλέον, μέλος της Original Παραδείσου.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα:

Ένα δικό μας παιδί “έφυγε” νέος και μας βύθισε στη θλίψη. “Ο Πάρης ο γκραφιτάς” με το σπουδαίο ταλέντο στο σχέδιο, έγινε μέλος στο club στο Γαλάτσι από μικρός, από τη δεκαετία του ’90. Παθιασμένος με την ομάδα, με ωραία “τρέλα”, αγαπητός στο οπαδικό κίνημα της Α.Ε.Κ, πάντα γελαστός και πρόθυμος να βοηθήσει. Ένα αληθινά καλό παιδί, που αλώνιζε με το ποδήλατο ή το σκέιτ, τις γειτονιές της πόλης όπου πάντα θα έβρισκε έναν “ωφέλιμο χώρο” να ζωγραφίσει για την αγαπημένη του Α.Ε.Κ. Όπως και για να φτιάξει με κέφι και δεξιοτεχνία κάποιο συνδεσμιακό πανό. Αντίο φίλε μας, συνέχισε κι εκεί στον Κιτρινόμαυρο Παράδεισο να καλλιτεχνείς με χαμόγελο και έμπνευση μαζί με τ’ άλλα ενωσίτικα αδέρφια.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X