«Αποφασίζει για Παπασταθόπουλο η Μπάγερν»

«Αποφασίζει για Παπασταθόπουλο η Μπάγερν»
Photo Credits: INTIME

Στη Γερμανία διατηρούν «ζεστό» το ενδεχόμενο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου και αναμένουν άμεσα εξελίξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Γερμανία διατηρούν «ζεστό» το ενδεχόμενο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος να συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου και αναμένουν άμεσα εξελίξεις.

Ηταν η περασμένη Παρασκευή (13/10) όταν η Bild έβαλε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στην «πραγματικότητα» της Μπάγερν Μονάχου, καθώς μεταξύ άλλων μετέδωσε πως «ο 35χρονος στόπερ απέρριψε την Μπέτις και ο Τόμας Τούχελ που τον γνωρίζει από την κοινή τους παρουσία στην Ντόρτμουντ τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, ως παίκτη αλλά και επαγγελματία».

Σήμερα (16/10) μερίδα των εκεί media συντήρησε το ενδεχόμενο ο Ελληνας στόπερ να φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών και παράλληλα υποστήριξε πως το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, όταν και η πλευρά του club θα αποφανθεί εάν και ποιον κεντρικό αμυντικό θα αποκτήσει.

«Ο σύλλογος αναμένεται να λάβει απόφαση αυτή την εβδομάδα», υποστήριξαν σχετικά δημοσιεύματα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X