Serie A: Αυτές οι ομάδες δείχνουν να εμπιστεύονται περισσότερο τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές

Serie A: Αυτές οι ομάδες δείχνουν να εμπιστεύονται περισσότερο τους Ιταλούς ποδοσφαιριστές
Photo Credits: INTIME

Ποιες είναι οι ομάδες στην Ιταλία που στηρίζουν ακόμα εγχώριο προϊόν;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου αποκάλυψε ποιες είναι οι ομάδες με το μεγαλύτερο ποσοστό Ιταλών ποδοσφαιριστών στην Serie A.

Γενικά είναι γνωστό πως στα μεγάλα πρωταθλήματα οι ομάδες βασίζονται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές. Έτσι το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory), έκανε μια έρευνα για τις Ιταλικές ομάδες που δίνουν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής σε Ιταλούς ποδοσφαιριστές.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας είναι η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου, καθώς η Μόντσα έχει σε κάθε αγώνα 78,3% Ιταλικό στοιχείο στην ενδεκάδα της. Δεύτερη θέση με ποσοστό 69,7% για την νεοφώτιστη Φροζινόνε, με την Έμπολι να κλείνει την πρώτη τριάδα με 56,7%. Από τα βαριά ονόματα του πρωταθλήματος στην 10άδα βρίσκονται κατά σειρά η Λάτσιο, η Φιορεντίνα, η Ρόμα, η Ίντερ, με την πρώτη δεκάδα να συμπληρώνει η Γιουβέντους.

Νάπολι και Μίλαν βρίσκονται στον πάτο της σχετικής λίστας με τους περσινούς πρωταθλητές να έχουν ποσοστό 29,9% και τους Ροσονέρι 11,6%.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X