Η αλήθεια για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Η αλήθεια για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» ενόψει του ματς με την Εθνικής και του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπτικά η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» θα προκαλέσει, ενδεχομένως, κάποια σχόλια ενόψει του αποψινού ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Ολλανδία, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Να επισημανθεί κατ’ αρχήν πως ως playability η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» είναι μια χαρά κι έχουν γίνει και οι απαραίτητες μετρήσεις που το πιστοποιούν.

Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με το οπτικό μέρος, πρέπει να επισημανθεί ότι το γήπεδο είναι εν μέσω διαδικασία επισποράς. Μία διαδικασία που ακολουθείται παντού και γίνεται για το χειμερινό κομμάτι της σεζόν και φυσικά για να διορθωθούν ζητήματα που υπήρξαν.

Χρονικά η διαδικασία είναι όπως πρέπει για να είναι το γήπεδο, όπως πρέπει, να είναι ο αγωνιστικός χώρος χαλί πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός πως θα παίξει απόψε η Εθνική δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Ενδεχομένως να υπήρχε, αν διεξαγόταν και προπόνηση χθες. Δεν έγινε και έτσι όλα είναι ΟΚ για να κυλήσει ομαλά η διαδικασία.

Να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι είχαν προειδοποιήσει από την αρχή πως το μόνο πρόβλημα που θα υπήρχε θα ήταν οπτικό και μόνο στο ματς της Εθνικής.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X