«Ο Άγιαξ βίωσε πρόσφατα το γήπεδο της ΑΕΚ που οι οπαδοί της δημιούργησαν ένα… καζάνι μάγισσας»

«Ο Άγιαξ βίωσε πρόσφατα το γήπεδο της ΑΕΚ που οι οπαδοί της δημιούργησαν ένα… καζάνι μάγισσας»
Photo Credits: INTIME

Το πόσο καυτή είναι η «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» ανέφερε σε σχόλιο του ποδοσφαιρικός αναλυτής στην Ολλανδία ενόψει του ματς της Εθνικής με τους «οράνιε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποδοσφαιρικός αναλυτής στην Ολλανδία μίλησε για το αποψινό ματς της Ελλάδας με τους «οράνιε» στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» και θυμήθηκε το προ λίγων εβδομάδων ματς του Άγιαξ με την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιρικός αναλυτής, Μαρστιάνο Βινκ, λέει στο πρόγραμμα Voetbalpraat του ESPN για το αποψινό παιχνίδι και στέκεται στην «καυτή» έδρα της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» επισημαίνοντας: «Το να παίζεις στην Ελλάδα δεν είναι πραγματικά εύκολο. Ο Άγιαξ το βίωσε πρόσφατα κατά την επίσκεψή του στο γήπεδο της ΑΕΚ, όπου οι οπαδοί της δημιούργησαν ένα… καζάνι μάγισσας!».

«Η Ολλανδία θα παίξει σε ένα μικρό γήπεδο που οι Έλληνες θα κάθονται από πάνω τους! Οι Έλληνες βλέπουν αυτό το παιχνίδι ως μία εξαιρετική ευκαιρία τους να φτάσουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα», σύμφωνα με τον Βινκ, ο οποίος καταλήγει: «Θα είναι ανταγωνιστικό το παιχνίδι σαν ξυράφι», συμπλήρωσε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X