Βαρύ πρόστιμο 82.000 ευρώ στην ΑΕΚ για ότι έγινε με τον Άγιαξ! - Κίνδυνος για κλείσιμο του πετάλου!

Βαρύ πρόστιμο 82.000 ευρώ στην ΑΕΚ για ότι έγινε με τον Άγιαξ! - Κίνδυνος για κλείσιμο του πετάλου!
Photo Credits: INTIME

Ανησυχία και συναγερμό έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ το νέοβαρύ πρόστιμο των 82.000 από την UEFA για όσα έγιναν με τα laser και όχι μόνο στο ματς με τον Άγιαξ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρύ πρόστιμο 82.000 ευρώ επέβαλλε στην ΑΕΚ η UEFA για όλα όσα έγιναν στο ματς με τον Άγιαξ, όπου ο ρέφερι, Γιουγκ απείλησε ακόμη και με διακοπή.

Αυτό πρόστιμο που επέβαλλε η UEFA στην ΑΕΚ έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς, με το συνολικό αριθμό να είναι πλέον εξαψήφιος. Συγκεκριμένα, ανέρχεται στα 116.500 ευρώ, με δεδομένο πως είχαν προηγηθεί τα πρόστιμα των 34.500 ευρώ για τα ματς με Αντβέρπ και Ντινάμο.

Το μεγαλύτερο μέρος -και- του νέου προστίμου, αφορά τα laser και τους διαδρόμους που καταλαμβάνονται από κόσμο. Τα πρόστιμα γι΄αυτές τις παραβάσεις ακριβώς επειδή είναι επαναλαμβανόμενες διπλασιάζονται προς το παρόν. Επειδή όμως και στις εκθέσεις των παρατηρητών ορίζεται ως πηγή των παραβάσεων κυρίως το «πέταλο» προς την πλευρά του Άλσους, από την ΑΕΚ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, με δεδομένο πως ελλοχεύει ο κίδυνος κλεισίματος συγκεκριμένων θυρών.

Από την ΑΕΚ έλεγαν πως δεν πρόκειται για αστεία υπόθεση και επισήμαναν πως στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άγιαξ υπήρχε ένα «θρίλερ» με τα laser, αφού οι παρατηρητές απείλησαν ανοικτά με διακοπή του αγώνα, καθώς αυτό τους είχε πει ο διαιτητής.

Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί πως στο ματς με τον Άγιαξ υπάρχει σοβαρό πρόστιμο και για τα αντικείμενα που δυστυχώς έπεσαν στην διάρκεια των πανηγυρισμών του γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά και για κάποια επεισόδια μικρής έκτασης έξω από το γήπεδο κατά την διάρκεια της άφιξης των φιλοξενούμενων οπαδών.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X