Πλάθα ενόψει Λούντβιγκσμπουργκ: «Να εξαντλήσουν τα διαρκείας οι οπαδοί μας - Νιώθουμε πιο δυνατοί μαζί τους»

Πλάθα ενόψει Λούντβιγκσμπουργκ: «Να εξαντλήσουν τα διαρκείας οι οπαδοί μας - Νιώθουμε πιο δυνατοί μαζί τους»
Photo Credits: INTIME

Κάλεσμα στον κόσμο από τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ζοάν Πλάθα ενόψει της πρεμιέρας στο BCL κόντρα στην Λούντβιγκσμπουρκ (17/10, 19:30)

Ο Ζοάν Πλάθα μίλησε για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στο BCL κόντρα στην Λούντβιγκσμπουργκ (17/10, 19:30) και κάλεσε τον κόσμο της «Ένωσης» να εξαντλήσει τα διαρκείας.

Ο κόουτς της ΑΕΚ, Ζοάν Πλάθα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας για την πρεμιέρα στο BCL, με αντίπαλο τη Λούντβιγκσμπουργκ, στα Άνω Λιόσια:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο BCL. Υπάρχει μερική… ικανοποίηση για ορισμένα θετικά σημάδια, που δείξαμε ως σύνολο, στον αγώνα του ΣΕΦ, αλλά ακόμη έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ξέρουμε, ότι η Λούντβιγκσμπουργκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με καλά αμυντικά στοιχεία και έναν καλό προπονητή. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν της το επιτρέψουμε. Έχει μεγάλο ρόστερ και το σημαντικότερο: Είναι “ομάδα”. Δεν βασίζεται σε μονάδες, αλλά στο σύνολο, που έχει δημιουργήσει.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε να εξαντλήσουν οι οπαδοί μας τα Εισιτήρια Διαρκείας για τις διαθέσιμες θέσεις και να είναι στο πλευρό μας σ΄ αυτή την απαιτητική αναμέτρηση. Αισθανόμαστε, ότι είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο στο πλευρό μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X