Εξελίξεις: Ο Μπακαμπού ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο από τη Γαλατά!

Εξελίξεις: Ο Μπακαμπού ζήτησε να φύγει τον Ιανουάριο από τη Γαλατά!
Photo Credits: INTIME

Ραγδαίες εξελίξεις στη Γαλατάσαραϊ με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να ζητεί να φύγει τον Ιανουάριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν μπορεί να στεριώσει πουθενά μετά την Ελλάδα ο Μπακαμπού που ζήτησε να φύγει από τη Γαλατάσαραϊ εν μέσω, μάλιστα, και του φλερτ που υπάρχει με την ΑΕΚ.

Η συνεργασία του Σεντρίκ Μπακαμπού με τη Γαλατάσαραϊ φαίνεται πως έχει ημερομηνία λήξης… Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα φλέρταρε αρκετά με την ΑΕΚ, είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του στην πρωταθλήτρια Τουρκίας και ζήτησε να φύγει.

Έτσι όπως αναφέρει τουρκικό δημοσίευμα, ο παίκτης τα είπε με τα στελέχη της Γαλατά που δεν δείχνουν αντίρρηση στο ενδεχόμενο αυτό.

Επί του θέματος ταυτόχρονα υπήρχε αναφορά και στην Ιταλία με το ρεπορτάζ, βέβαια, να είναι ένα κλικ πίσω αναφέροντας πως ο παίκτης το σκέφτεται.

«Έφτασε στην Τουρκία το καλοκαίρι πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Οκάν Μπουρούκ, αλλά η παρουσία του Μάουρο Ικάρντι τον υποβίβασε σε δεύτερο ρόλο. Ο Σέντρικ Μπακαμπού, πρώην επιθετικός της Βιγιαρεάλ που είχε λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Νασρ για να μετακομίσει στην Τουρκία, σκέφτεται να ζητήσει μεταγραφή τον Ιανουάριο. Έχει μόνο οκτώ συμμετοχές μέχρι στιγμής (τέσσερις στο πρωτάθλημα και ισάριθμες στα προκριματικά του Champions League) για συνολικά 227 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο. Πολύ λίγο για έναν παίκτη που είχε άλλες φιλοδοξίες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική ιστοσελίδα, «tuttomertcatoweb».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X