Ο Αυγενάκης στο στόχαστρο του Μαξίμου για την βαριά ήττα στη Θεσσαλία!

Ο Αυγενάκης στο στόχαστρο του Μαξίμου για την βαριά ήττα στη Θεσσαλία!

Το «βατερλώ» Αγοραστού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, βάζει στο στόχαστρο του Μαξίμου τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονος ο προβληματικός στην Κυβέρνηση μετά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Τόσο στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, όσο και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου υπήρξαν υποψήφιοι που ξεκάθαρα είχαν τη στήριξη του Μαξίμου, το κυβερνών κόμμα υπέστη βαριές ήττες και πλέον αναζητούνται τα αίτια των αποτελεσμάτων, σε μία προσπάθεια να αποτιμηθεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Η μεγαλύτερη έκπληξη φυσικά αφορούσε στην εκλογή του Χάρη Δούκα στον Δήμο Αθηναίων έναντι του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ σαρωτική ήταν η επικράτηση του Στέλιου Αγγελούδη επί του Κωνσταντίνου Ζέρβα στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Μεγάλο ωστόσο ήταν το πλήγμα για την Κυβέρνηση και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου ο Δημήτρης Κουρέτας επικράτησε του “γαλάζιου” εκλεκτού, Κώστα Αγοραστού και μάλιστα με σχεδόν 20 μονάδες διαφορά.

Στο Μαξίμου, δε, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη για όσα δήλωσε το προηγούμενο διάστημα και τον τρόπο που το έκανε, αφού εμφανιζόταν να συνδέει το εκλογική αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υπερψήφιση του κ.Αγοραστού, με την πορεία καταβολής κάποιων ενισχύσεων στους πληγέντες αγρότες. Μία στάση που εκ του αποτελέσματος έφερε τα εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, ενώ προκάλεσε και αλγεινή εντύπωση γενικότερα, απέναντι στους δοκιμαζόμενους πολίτες της Θεσσαλίας.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X