Χέντερσον για το γιουχάρισμα από τον κόσμο: «Απλώς παίζω ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα»

Χέντερσον για το γιουχάρισμα από τον κόσμο: «Απλώς παίζω ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζόρνταν Χέντερσον δέχθηκε γιουχάρισμα από τους φίλους στης Αγγλίας στο φιλικό με την Αυστραλία στο Γουέμπλεϊ,με τον ίδιο να αναρωτιέται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζόρνταν Χέντερσον ήταν θύμα αποδοκιμασιών στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Αυστραλία στο Γουέμπλεϊ, από τους φίλους των τριών λιονταριών, καθώς δεν έχουν δει με καλό μάτι τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία, καθώς στο παρελθόν έχει δηλώσει υποστηρικτής της LGBTQI+ κοινότητας και επέλεξε να συνεχίσει σε μια χώρα που στην καλύτερη δεν αναγνωρίζει τα δικαίωματα των μελών της.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του, τόνισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τη στάση και τη συμπεριφορά του, επειδή παίζει σε μια άλλη χώρα, ενώ για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει στον Κόλπο, ανέφερε ότι τους έχει επισημάνει στο παρελθόν.

“Δεν είναι όμορφο, όταν οι οπαδοί σου σε γιουχάρουν. Αλλά οι άνθρωποι έχουν τις απόψεις τους. Όταν συναντώ κάποιον στο δρόμο, πάντα υπάρχει μια θετική διάθεση και λέγονται καλά πράγματα. Δεν θα αλλάξω το ποιος είμαι και τι κάνω γι’ αυτή την ομάδα και τη χώρα μου. Κάθε φορά δίνω τα πάντα.

Δεν ξέρω γιατί με αποδοκίμασαν. Αν οι άνθρωποι θέλουν να με γιουχάρουν επειδή παίζω σε μια διαφορετική χώρα, όλα καλά. Όπως προείπα, όλοι θα έχουν μια γνώμη για το ότι παίζω στη Σαουδική Αραβία. Μίλησα στο παρελθόν για τους λόγους που έπαιξα γι’ αυτό. Αν οι άνθρωποι με πιστεύουν ή όχι έχει να κάνει με αυτούς”.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X