Η μεγάλη ώρα της Εθνικής: Όλα για την πρόκριση κόντρα στην Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η μεγάλη ώρα της Εθνικής: Όλα για την πρόκριση κόντρα στην Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Η Ελλάδα έκανε αυτό που έπρεπε στα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Ιρλανδία, παίρνοντας τέσσερις νίκες, αλλά καλείται να κάνει την υπέρβαση στα ματς με την Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ιστορική ευκαιρία έχει απόψε (21:45, Alpha) η Εθνική ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς με νίκη επί της Ολλανδίας, θέτει τις βάσεις για απευθείας πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, δέκα χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

Μέχρι τώρα, η Ελλάδα έκανε αυτό που έπρεπε στα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Ιρλανδία, παίρνοντας τέσσερις νίκες, αλλά καλείται να κάνει την υπέρβαση στα ματς με την Ολλανδία απόψε και τη Γαλλία την τελευταία αγωνιστική. Εάν η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ επικρατήσει των «οράνιε», τότε αποκτά προβάδισμα έξι βαθμών και θα χρειαστεί έναν βαθμό κόντρα στην αδιάφορη Γαλλία τον Νοέμβριο.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι εύκολο, ωστόσο η εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας στο Δουβλίνο, όπου έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, δίνει ελπίδες για την… υπέρβαση. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ότι η Ελλάδα δίνει τα δύο τελευταία κρίσιμα παιχνίδια στην «OPAP Arena», με τους φιλάθλους της «γαλανόλευκης» να δίνουν την δική τους βοήθεια.

Στα αγωνιστικά, ο Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι με την Ολλανδία σε σχέση με αυτό στην Ιρλανδία και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Είναι πιθανό ο Σιώπης να αγωνιστεί αντί του Μάνταλου δίπλα στον Κουρμπέλη στα χαφ, ενώ ο Παυλίδης ίσως προτιμηθεί αντί του Γιακουμάκη στην κορυφή της επίθεσης.

Με την πλάτη στον τοίχο θα παραταχθεί η Ολλανδία στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να κρατά την τύχη της πρόκρισης στα χέρια της.

Στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν τέθηκε ο Βάουτ Βέγκχορστ, ο οποίος δεν είχε κάτι σοβαρό, ενώ τα προβλήματα των Ολλανδών είναι αρκετά, καθώς έχουν μείνει εκτός αποστολής οι Χάκπο, Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ, Ντεπάι, Κουπμάινερς, Μπεργκχάους, Φλέκεν, Τίμπερ, Μπάιλοου και Χράφενμπεργχ.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Σιώπης, Μπακασέτας, Μασούρας, Παυλίδης, Πέλκας.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φερμπρούχεν, Χερτρούιντα, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Φίρμαν, Βίφερ, Ράιντερς, Μπλιντ, Μπεργκβάιν, Βέγκχορστ.

Η βαθμολογία

1. Γαλλία 6 18
2. Ελλάδα 6 12
3. Ολλανδία 5 9
4. Ιρλανδία 6 3
5. Γιβραλτάρ 5 0

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X