Τσιμίκας: Απίστευτος, παραμένει κορυφαίος ντριμπλέρ των προκριματικών του Euro 2024

Τσιμίκας: Απίστευτος, παραμένει κορυφαίος ντριμπλέρ των προκριματικών του Euro 2024
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Τσιμίκας εντυπωσιάζει στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ,αφου παραμένει ο πρώτος ντριμπλέρ στη λίστα με τα καλύτερα ποσοστά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών στη σπουδαία εκτός έδρας επικράτηση της Εθνικής απέναντι στην Ιρλανδία (2-0) και είχε μάλιστα ως καλύτερη στιγμή τη μαγική σέντρα με το γλυκό αριστερό πόδι που έβγαλε στο πρώτο μέρος, που επέτρεψε στον Γιακουμάκη να απογειωθεί στο ύψος της μικρής περιοχής και να ανοίξει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά.

Πέρα όμως από αυτή την ασίστ που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη και κράτησε την γαλανόλευκη μέσα στο παιχνίδι της απευθείας πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024, το φινάλε του αγώνα βρήκε τον αριστερό μπακ της Λίβερπουλ να βλέπει το όνομά του δίπλα σε μία υπερήφανη κορυφή.

Αυτή που φιλοξενεί τον κορυφαίο παίκτη στις ντρίμπλες στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αφού ανάμεσα σε 60 ποδοσφαιριστές που έχουν επιχειρήσει πάνω από 15 ντρίμπλες, ο “Τσίμι” έχει το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας, που ισοδυναμεί με 90%.

Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής έχει παίξει στα πέντε από τα έξι ματς που έχει δώσει η Εθνική Ελλάδας στα προκριματικά, μετρώντας τέσσερα 90λεπτα απέναντι σε Ιρλανδία (εντός και εκτός έδρας), Γαλλία (εκτός) και Ολλανδία (εκτός) και 85 λεπτά στο 85 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Euro 2024 στην έδρα του Γιβραλτάρ.

Το μοναδικό ματς στο οποίο απουσίασε ήταν εκείνο με το Γιβραλτάρ στην OPAP Arena ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Πογέτ έχει να δώσει ακόμη δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στα προκριματικά: εντός έδρας κόντρα σε Ολλανδία (16/10) και Γαλλία (21/11).

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X