Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να δουλεύει την υπόθεση Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να δουλεύει την υπόθεση Εμπαπέ
Photo Credits: INTIME

Δεν τα παρατάνε οι Μαδριλένοι, ο οποίοι φαίνεται πως συνεχίζουν να πολιoρκούν τον Γάλλο σουπερστάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει ακόμα στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι δεν έχουν παρατήσει ακόμα την περίπτωση του.

Μετά το σήριαλ του καλοκαιριού μεταξύ Εμπαπέ και Παρί Σεν Ζερμέν, όπου ο 24χρονος δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά ούτε να αποχωρήσει με μεταγραφή, οι φήμες που θέλουν τον Γάλλο να μετακομίζει στην Μαδρίτη, φουντώνουν ξανά, όπως είχε συμβεί και την άνοιξη του 2022, αλλά και το περασμένο καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024, αλλά η Παρί δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα.

Στη σημερινή της έκδοση (15/10) η Marca εξηγεί ότι σε 78 ημέρες, ή δυόμιση μήνες, η Ρεάλ θα μπορέσει να διαπραγματευτεί με τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό.

Οι Μαδριλένοι πάντως αρχίζουν να προετοιμάζουν το έδαφος, κάτι που γίνεται και ξεκάθαρο στις  τελευταίες δηλώσεις του Χοσέ Μανουέλ Οτέρο Λάστρες, μέλους του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου. «Ελπίζουμε ότι ο Μπαπέ θα έχει το ίδιο σκεπτικό με τον Μπέλινγχαμ. Έχω εμπιστοσύνη στην άφιξή του. Θα πετύχει πολλά όταν φτάσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Διαφορετικά, θα περιπλανηθεί… Θα κερδίσει μια μέρα Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα φαίνεται ότι η PSG είναι λιγότερο δυνατή από πριν, γιατί δεν έχει πια τόσο καλούς παίκτες. Η Ρεάλ Μαδρίτης εγγυάται ασφάλεια, σοβαρότητα, που δίνει αποτελέσματα. Έχω πεποίθηση ότι θα πει ‘ναι’ μόλις μείνει ελεύθερος. Γεννήθηκε για να παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό είναι προφανές», είπε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X