Σενάρια για Σιώπη και Παυλίδη βασικό με την Ολλανδία

Σενάρια για Σιώπη και Παυλίδη βασικό με την Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Σε ορισμένες αλλαγές υπάρχει η πιθανότητα να προχωρήσει ο Γκουστάβο Πογιέτ, για το παιχνίδι με τους «Οράνιε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γεγονός ο Γκουστάβο Πογιέτ  να πραγματοποιήσει μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα την Δευτέρα (16/10) απέναντι στην Ολλανδία, είναι αρκετά πιθανό, με τους Μανώλη Σιώπη και Βαγγέλη Παυλίδη να διεκδικούν μια θέση στην βασική ομάδα.

Για την αναμέτρηση με την Ιρλανδία, ο Ουρουγουανός προπονητής, δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα σε σχέση με τις δοκιμές που είχε κάνει μέσα στην εβδομάδα. Η βασική δοκιμή στην άμυνα με Βλαχοδήμο, Τσιμίκα, Ρέτσο, Μαυροπάνο και Ρότα και επίσης με τον Μάνταλο στο κέντρο και αυτά τα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο.

Στον αγώνα του Δουβλίνου για την Ελλάδα κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βλαχοδήμος και στην άμυνα οι Τσιμίκας, Ρέτσος, Μαυροπάνος και Ρότα. Στο κέντρο τοποθετήθηκαν οι Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας και μπροστά οι Πέλκας, Μασούρας και Γιακουμάκης.

Με τον Κουρμπέλη να αισθάνεται ορισμένες ενοχλήσεις και να αποχωρεί από την αναμέτρηση στο Δουβλίνο ως αλλαγή, η πιθανότητα να τον ξεκινήσει από τον πάγκο είναι ζωντανή. Την θέση του φυσιολογικά θα πάρει ο Μανώλης Σιώπης. Επιπλέον, ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ένα όνομα που ακούγεται πως συγκεντρώνει ορισμένες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού τις τελευταίες ώρες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X