Προκριματικά Euro 2024: Με τον Σπόραρ... δημιουργό, η Σλοβενία πλησιάζει... Γερμανία

Προκριματικά Euro 2024: Με τον Σπόραρ... δημιουργό, η Σλοβενία πλησιάζει... Γερμανία
Photo Credits: INTIME

Με τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ να κερδίζει πέναλτι και να μοιράζει ασίστ η Σλοβενία νίκησε 3-0 την Φινλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σπόραρ να κερδίζει πέναλτι και να μοιράζει ασίστ, αλλά και τον στράικερ της Λειψίας, Μπέντζαμιν Σέσκο να «εκτελεί» άψογα, η Σλοβενία νίκησε 3-0 την Φινλανδία στο ντέρμπι του 8ου ομίλου και τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την απευθείας πρόκριση στους τελικούς του EURO 2024.

Βασικός με τους Σλοβένους ήταν και ο μέσος του Παναθηναϊκού, Άνταμ Τσέριν, ενώ από τον πάγκο ήρθε στο 80ο λεπτό ο τρίτος… «πράσινος» διεθνής, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Στο ίδιο λεπτό αντικαταστάθηκε και ο Σπόραρ, παραχωρώντας την θέση του στον Κούρτιτς.

Το ντέρμπι ουραγών του 7ου ομίλου στη Σόφια ανέδειξε νικήτρια την Λιθουανία με 2-0 επί της Βουλγαρίας, στο αρχικό σχήμα της οποίας βρέθηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Η αποβολή του επιθετικού των γηπεδούχων, Αντριαν Κράεφ, στο 42ο λεπτό έδωσε τη δυνατότητα στους Λιθουανούς να πετύχουν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο γκρουπ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X