Η Λία Γκουζίνη έγραψε ιστορία στην Basket League με το Μαρούσι!

Η Λία Γκουζίνη έγραψε ιστορία στην Basket League με το Μαρούσι!
Photo Credits: INTIME

Έγραψε ιστορία η Βασιλεία Γκουζίνη, πρώτη γυναίκα προπονήτρια στην ιστορία της Basket League!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βασιλεία Γκουζίνη ανέλαβε χρέη head coach στην αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον ΠΑΟΚ μετά την αποβολή του πρώτου προπονητή των γηπεδούχων και συζύγου της, Γιώργου Σκαραφίγκα!

Υπήρξε εξαιρετική μπασκετμπολίστρια, μία σπουδαία γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα. Πλέον, η Λία Γκουζίνη εξελίσσεται και σε μία πολύ αξιόλογη προπονήτρια, που σήμερα έγραψε ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που λειτούργησε ως πρώτη προπονήτρια στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του μπάσκετ στην χώρα μας.

Με τον σύζυγό της, Γιώργο Σκαραφίγκα, να αποβάλλεται 7:30 πριν από το φινάλε με δεύτερη τεχνική ποινή, η Γκουζίνη πήρε τη σκυτάλη και ολοκλήρωσε τον αγώνα του Αμαρουσίου με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League. Κι αν στεκόταν και λίγο “τυχερή”, θα έπαιρνε και τη νίκη, καθώς το Μαρούσι είχε την κατοχή στο -3, με τον Πένο να χάνει την μπάλα από την πίεση του Φρίντρικσον.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X