Θα φέρει ερωτισμό και φλερτ: Aυτή θα είναι η πιο ρομαντική ημέρα του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Θα φέρει ερωτισμό και φλερτ: Aυτή θα είναι η πιο ρομαντική ημέρα του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και τα φθινοπωρινά ρομάντζα έχουν τη φήμη πως δεν αντέχουν στον χρόνο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτά που θα ξεκινήσουν τώρα να έχουν διάρκεια, καθώς η Αφροδίτη έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία.

Ειδικότερα, η 20η Οκτωβρίου 2023 θα είναι ρομαντική για κάθε ζώδιο, πυροδοτώντας νέα ερωτικά ενδιαφέροντα, αυξημένη κοινωνικοποίηση και πολλά φλερτ ακόμα και στα social media.

Στις 20 Οκτωβρίου, ο Ήλιος και ο Ερμής θα συγκλίνουν στο ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζοντας ένα cazimi. Τo cazimi είναι αυτό που συμβαίνει όταν ένας πλανήτης σχηματίζει ακριβή σύνοδο με τον ήλιο, κάτι που ο Ερμής κάνει περίπου τρεις φορές κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ερμής θα βρίσκεται σε τόσο στενή σύνοδο με τον Ήλιο που θα βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στα όρια του ηλιακού δίσκου.

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης επικοινωνίας, κάθε ζώδιο μπορεί να περιμένει να αποκτήσει σαφήνεια σχετικά με το πώς να δημιουργήσει καλύτερα την ισορροπία στις σχέσεις του.

Διαβάστε περισσότερα

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X