Δεν πειράζει, τώρα όλοι «Οράνιε» παιδιά!

Δεν πειράζει, τώρα όλοι «Οράνιε» παιδιά!

Ο Insider πανηγυρίζει για τη νίκη της Εθνικής και... παρηγορεί τα παιδιά που βγάζουν μένος εις βάρος της, για να χτυπήσουν την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την χάλασε την μανέστρα πάλι η Εθνική Ελλάδας. Πάνω που είχαν ξεσαλώσει οι νοσταλγοί του Γκιρτζίκη και ο «Τσάτσος του Χωριού» (αρχιτσάτσος για την ακρίβεια) για το τσάρτερ της ΕΠΟ, ποιος μπαίνει μέσα, ποιος πάει αποδυτήρια και άλλες ανοησίες, πάνω που περίμεναν τα παιδιά τα καλά νέα από το Λονδίνο, πάρτους κάτω. Και… τώρα τελικός με Ολλανδία. Δηλαδή δεν έγινε και τίποτα. Αν δεν κερδίσουν την Ολλανδία δεν κάνουν τίποτα, οπότε έχει ο θεός. Κοντά είναι η Δευτέρα μπορεί να πανηγυρίσουμε. Και η ισοπαλία μας κάνει, για δύο αποτελέσματα πάμε.

Η ντροπή μια έννοια άγνωστη σε αυτούς βέβαια, δεν έχει θέση εδώ. Η ψευδολογία, η προπαγάνδα χωρίς όρια, η λάσπη.

Το τότε και το τώρα

Ο «Τσάτσος του χωριού» αναρωτιόταν τι δουλειά έχουν λέει να αποφασίζουν για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο τα νυν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και αναφερόταν σε διάφορα ονόματα. Σα να γίνεται για πρώτη φορά αυτό. Σα να είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η διαιτησία ελέγχεται από την ΕΠΟ για παράδειγμα, σα να μην είναι κάτι θεσμοθετημένο.

Σα να μην αποφάσιζαν για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τις επενδύσεις του Μελισσανίδη, του Σαββίδη, του Αλαφούζου ακόμη ακόμη, μέχρι το 2016 τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ. Λες και δεν ήταν πρόεδροι στην ΚΕΔ οι Καραμελίδηδες, οι Σωμαρακάκηδες, οι Γκιρτζίκιδες, οι Σαρρήδες, λες και δεν έκαναν αυτοί τους ορισμούς και λες και δεν βλέπαμε τα παρατράγουδα τύπου Ζωγράφου να λύνουν και να δένουν.

Η… λουμπεναρία!

Δεν έτρεχε τίποτα που πριν το 2016 έκαναν κουμάντο για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ως διοικούντες της ΕΠΟ, ο Παπακωνταντίνου της ΕΠΣ Ευβοίας, ο Μπουτζιόλης της ΕΠΣ Τρικάλων, ο Παλάσκας της Καρδίτσας και πόσοι άλλοι. Μη ξεχάσουμε και τον κραταιό Υφαντή και φυσικά τον Παυσανία. Όλοι αυτοί ήταν προφανώς μέλη μιας κοινωνικής elite που είχαν κάθε δικαίωμα να αποφασίζουν για την διαιτησία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, ενώ οι τωρινοί δεν το έχουν. Είναι… λουμπεναρία οι τωρινοί, ενώ πριν είχαμε την αφρόκρεμα.

Το ίδιο είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων να συνοδεύει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ως υπεύθυνος ασφαλείας του τελικού κυπέλλου.

Εγιναν όλοι… Ολλανδοί

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ό,τι και να λέμε, με το κανονιστικό πλαίσιο του ποδοσφαίρου κι αυτά που καθορίζονται από τις διεθνείς συνομοσπονδίες δυστυχώς και οι πριν το 2016 μπορούσαν να έχουν τον ρόλο που είχαν και οι νυν μπορούν να έχουν τον ρόλο που έχουν. Κι αν μπορείτε έστω και μια σειρά να έχει γραφτεί από τους ίδιους που λυσσάνε τώρα, για το αν είχε δικαίωμα η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ να αποφασίζει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να μας φτύσετε.

Και προσέξτε: Τότε, πριν το 2016 όλοι αυτοί αποτελούσαν μέρος ενός συστήματος που ήταν ταυτισμένο με την απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού και την απόλυτη απαξίωση όλων των ανταγωνιστών του. Τώρα βρίζουν και λασπολογούν, για ένα ποδόσφαιρο που έχει αλλάξει τελείως, που παράγει πρωταθλητές των γηπέδων, για ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό και με τα λιγότερα λάθη από την διαιτησία που έχουμε δει ποτέ εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Και μέχρι και χθες το βράδυ λυσσομανούσαν και κατά της Εθνικής. Τώρα όλοι «Οράνιε».

Ο Insider

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X