Μασούρας: «Η κεφαλιά του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή που έχω δει στη ζωή μου» (VIDEO)

Μασούρας: «Η κεφαλιά του Γιακουμάκη είναι η πιο δυνατή που έχω δει στη ζωή μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για την καλή κατάσταση που βρίσκεται και για τη μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη μεγάλη νίκη της Εθνικής επί της Ιρλανδίας και την προσωπική του συμβολή στην καλή εικόνα της «γαλανόλευκης» μίλησε ο Γιώργος Μασούρας, μια μέρα μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Δουβλίνο, για τα προκριματικά του Euro 2024.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΕΠΟ:

Για το ότι έχει πετύχει πέντε γκολ σε έξι αγώνες: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Το σημαντικό είναι να συνεχίσω, γιατί έχουμε ακόμα δουλειά τη Δευτέρα, πρέπει να συνεχίσουμε. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε τη Δευτέρα, το γκολ ας έρθει με οποιονδήποτε τρόπο. Θα είναι ωραίο να είναι δικό μου».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιο γκολ: «Βάσει δυσκολίας και σημαντικότητας του ματς, ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία. Μας έκανε να το πιστέψουμε περισσότερο, να συνεχίσουμε, για να έχουμε κίνητρο στα επόμενα παιχνίδια».

Για το χθεσινό γκολ που πέτυχε: «Είναι κάποιες φορές που μπορεί να σου έρθει η μπάλα τόσο εύκολα να βάλεις το γκολ και άλλες φορές από εκεί που δεν το περιμένεις. Χθες ήταν η δεύτερη περίπτωση. Είδα στην αντεπίθεση ότι υπήρχε χώρος, έβγαλε μια καταπληκτική μπαλιά ο Μάνταλος, τρομερό κοντρόλ ο Γιακουμάκης. Θέλησα να βρεθώ στην περιοχή στην παράλληλη σέντρα του Γιακουμάκη, για να βάλω το γκολ, δεν κατόρθωσα να φτάσω μέχρι εκεί και στη συνέχεια ο Πέλκας έφερε την μπάλα και βάλαμε το γκολ».

Για το γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη: «Είναι η πιο δυνατή κεφαλιά που έχω δει στη ζωή μου. Ήμουν ακριβώς από πίσω, ήταν φανταστικό».

Για τη συνέχεια: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει ψυχολογία και είμαστε αισιόδοξοι. Η διαίσθησή μου λέει ότι θα πάνε καλά τα πράγματα»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X