Δημάτος για Μάνταλο: «Το ποδόσφαιρο βρίσκει τον τρόπο και ανταμείβει όσους δεν το έχουν κοροϊδέψει!» (ΦΩΤΟ)

Δημάτος για Μάνταλο: «Το ποδόσφαιρο βρίσκει τον τρόπο και ανταμείβει όσους δεν το έχουν κοροϊδέψει!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Δημάτος αποθέωσε τον Πέτρο Μάνταλο στα social media μετά το 0-2 της Εθνικής επί της Ιρλανδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέτρος Μάνταλος ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης της Εθνικής στο Δουβλίνο με 2-0 επί της Ιρλανδίας και ο Ανδρέας Δημάτος έσπευσε στα social media να αποθεώσει τον διεθνή άσο της ΑΕΚ και όχι μόνο.

«Ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο ως αρχηγός, στη συνέχεια ένα νταμπλ, περιβραχιόνιο στην ΑΕΚ, περιβραχιόνιο στην Εθνική, καθολική εκτίμηση από συμπαίκτες και (πιο… καθολική) από αντιπάλους, απόλυτη εμπιστοσύνη από κάθε προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκε σε Εθνική ομάδα και ΑΕΚ», αναφέρει στην ανάρτησή του για τον Μάνταλο ο Ανδρέας Δημάτος.

«Μια συμμετοχή σε τελική φάση EURO στα γήπεδα της Γερμανίας θα αποτελέσει ένα ακόμα ορόσημο! Χαλάλι και οι δυο χιαστοί, χαλάλι οι δύσκολες στιγμές που αφήνει σιγά-σιγά πίσω του, χαλάλι και οι μιμήσεις του Τσιγκρίνσκι σε βραδιές που βρέθηκε στο επίκεντρο, όχι κατ’ ανάγκη για καλό λόγο…», συμπληρώνει.

Και καταλήγει: «Το ποδόσφαιρο εκτός του ότι είναι πάντα δίκαιο, βρίσκει τον τρόπο και ανταμείβει όσους δεν το έχουν κοροϊδέψει! Το πόσο καλοί μικρή σημασία έχει… Όπως το βλέπει ο καθένας!».

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X