Προπονήθηκε στο Δουβλίνο και επιστρέφει η Εθνική

Προπονήθηκε στο Δουβλίνο και επιστρέφει η Εθνική
Photo Credits: INTIME

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ιρλανδία και επιστρέφει στην Ελλάδα για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς κανένα πρόβλημα ολοκλήρωσε την σημερινή της προπόνηση η Εθνική και σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για τον «τελικό» της Δευτέρας (16/10) με την Ολλανδία.

Η ψυχολογία αυτή την στιγμή βρίσκεται στα ύψη, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ιρλανδία που έφερε την νίκη με 2-0. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν προπονήθηκαν σε πιο έντονους ρυθμούς.

Το πιο σημαντικό αυτή την στιγμή είναι πως ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν έχει κάποιον αγωνιστικό πονοκέφαλο, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Αυτό θα δώσει την δυνατότητα στον Ουρουγουανό να καταστρώσει το καλύτερο δυνατό πλάνο ώστε να έρθει η νίκη την Δευτέρα (16/10) στην Αγιά Σοφιά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X