Ξεκάθαρο μήνυμα της ΑΕΚ ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας: «Τηρείστε τους κανόνες, ειδάλλως θα υπάρξει αυτόματη τιμωρία»

Ξεκάθαρο μήνυμα της ΑΕΚ ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας: «Τηρείστε τους κανόνες, ειδάλλως θα υπάρξει αυτόματη τιμωρία»
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της έδωσε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους φιλάθλους για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας με την Λούντβιγκσμπουργκ. Τους ζητήθηκε να τηρηθούν οι κανόνες ώστε να προστατευτεί η ομάδα από τιμωρίες.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η πρεμιέρα της «Βασίλισσας», στο Basketball Champions League της περιόδου 2023-2024 πλησιάζει. Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στις 19:30, τη γερμανική Λούντβιγκσμπουργκ, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, και θέλει τον κόσμο στο πλευρό της.

Εξαιτίας των επεισοδίων, που προκλήθηκαν στην τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση της περασμένης περιόδου με αντίπαλο τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, και μετά τη σύσκεψη, η οποία διεξήχθη την Παρασκευή 13/10, παρουσία εκπροσώπου του BCL, και σε συνδυασμό με την απόφαση του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS), τα Μέτρα Τάξης της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης, έχουν ως εξής:

1.           Δικαίωμα εισόδου στο Olympic Hall έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας, τα οποία δεν μεταβιβάζονται, καθώς στους ελέγχους θα απαιτείται ταυτοπροσωπία.

2.           Θα πραγματοποιούνται τρεις (3) έλεγχοι για όλους όσοι προσέρχονται στο γήπεδο. Ο πρώτος έλεγχος στα 300 μέτρα από τις εγκαταστάσεις, ο δεύτερος στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων και ο τρίτος στις Πύλες εισόδου εντός του Γηπέδου.

3.           ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση πανό ή πλακάτ, με πολιτικό, ρατσιστικό, υβριστικό, αντιαθλητικό περιεχόμενο/μήνυμα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση καπνογόνων ή βεγγαλικών πάσης μορφής.

4.           Επιτρέπεται προφανώς η χρήση σημαιών της Ομάδας μας, δεν επιτρέπεται η χρήση εθνικών σημαιών.

5.           Οι κάμερες ασφαλείας, με απόφαση των συναρμοδίων αρχών, έχουν αυξηθεί σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

την περασμένη περίοδο πληγωθήκαμε. Από προβοκάτορες…

Η τιμωρία μας από τα θεσμικά όργανα της FIBA μάς επέβαλε τη χρήση μόνο του 20% των εξεδρών του Γηπέδου μας -γεγονός που στερεί από τη «Βασίλισσα» τη μαζική στήριξη στους αγώνες της- αλλά και την αυστηροποίηση των Μέτρων Τάξης.

Σας παρακαλούμε, λοιπόν, όπως λάβετε σοβαρά υπόψιν τις άνωθεν υποδείξεις των θεσμικών οργάνων.

ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ, Ή ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΕΚΤΡΟΠΗ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΉΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Γνωρίζοντας, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας έχει δώσει στο παρελθόν κατ’ επανάληψη διαπιστευτήρια καλής συμπεριφοράς, στηρίζοντας τη «Βασίλισσα» με τη φωνή και τη ψυχή της, θεωρούμε ότι με πνεύμα και διάθεση συνεργασίας μπορούμε να πράξουμε το αυτονόητο:

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤO «ΣΠΙΤΙ» ΜΑΣ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X