Γκαλίτσιος: «Να πανηγυρίσουμε τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας»

Γκαλίτσιος: «Παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ θα παίξει για πρώτη φορά στην Ιστορία της εντός έδρας παιχνίδι στη μεγάλη κατηγορία.

Το Σάββατο (14/10, 16:00) η «Ένωση» υποδέχεται την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Women’s Football League και μετά το «διπλό» στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, θέλουν οι «κιτρινόμαυρες» να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο στο ιστορικό «Σεραφείδειο» στα Σπάτα.

Ο προπονητής, Νίκος Γκαλίτσιος, μιλώντας στο aek.gr για αυτό το ιστορικό παιχνίδι, είπε: «Το αυριανό παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για εμάς αρχικά, διότι είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της ομάδας στην Α Εθνική και μάλιστα στο “Σεραφειδείο”. Πρόκειται για έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα, αλλά στόχος μας παραμένει μόνο η νίκη, ώστε να συνεχίσουμε όπως ξεκινήσαμε. Ελπίζουμε σε πάρουμε τους 3 βαθμούς, ώστε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο της ΑΕΚ, που θα έρθει να μας παρακολουθήσει και ελπίζουμε να είναι πολύς».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X