Οριστικό: Στη Λεωφόρο τα ευρωπαϊκά ματς του Παναθηναϊκού

Απειλητικό πανό από τη Θύρα 13 στη Λεωφόρο: «Παίκτες ντροπή, διοίκηση γελοία...» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οριστικά στο γήπεδο της Λεωφόρου θα δώσει ο Παναθηναϊκός τα επόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια της φετινής σεζόν, καθώς πήρε το “ok” από την UEFA.

Μετά το λουκέτο στο ΟΑΚΑ λόγω της μελέτης που έδειξε πρόβλημα στατικότητας στο στέγαστρο Καλατράβα, οι Πράσινοι βρίσκονταν… επί ποδός για να δουν το τι μέλλει γενέσθαι με την ευρωπαϊκή τους έδρα.

Τα εναπομείναντα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια του Τριφυλλιού θα δίνονταν πιθανότατα στην ιστορική έδρα της ομάδας, μιας και η UEFA επρόκειτο να είναι πιο διαλλακτική σε ό,τι αφορά αφορά τις προϋποθέσεις που θέτει για να δώσει άδεια διεξαγωγής αγώνων της δεύτερη τη τάξει διοργάνωσής της.

Τελικά η ευρωπαϊκή ομοσπονδία άναψε οριστικά το “πράσινο φως” στον Παναθηναϊκό κι ως εκ τούτου είναι επίσημο ότι εκεί θα διεξαχθούν οι δύο εναπομείνασες αναμετρήσεις για τους ομίλους του Europa League, πρώτα με τη Ρεν στις 26 Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης κι έπειτα με τη Μακάμπι Χάιφα για την 6η και τελευταία, στις 14 Δεκεμβρίου.

Η οικονομική ζημιά βεβαίως απ’ όλη αυτή την ιστορία είναι πολύ μεγάλη για τους Πράσινους σε σχέση με τα έσοδα που προσδοκούσαν να έχουν αν τα παιχνίδια γίνονταν στο ΟΑΚΑ, το οποίο μάλιστα είχαν… χρυσωπληρώσει, για την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X