Αστέρας Τρίπολης: Τριήμερο ρεπό πριν την ΑΕΚ

Αστέρας Τρίπολης: Τριήμερο ρεπό πριν την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μετά από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, οι παίκτες του Αστέρα θα απολαύσουν ένα τριήμερο ρεπό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευκαιρία να δουλέψει με τους παίκτες σε όλους τους τομείς είχε αυτή την εβδομάδα ο Μίλαν Ράσταβατς στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Σέρβος τεχνικός εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της διακοπής για να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας του, κυρίως μεσοαμυντικά, προκειμένου οι Αρκάδες να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.

Δουλειά έγινε και με τους νέους παίκτες, τον Σον Γκος και τον Φέντε Βίκο, με το πρώτο να υπολογίζεται να είναι έτοιμος προς το τέλος του μήνα. Στροφές από εβδομάδα αναμένεται να ανεβάσει ο Φεντερίκο Άλβαρες, ο οποίος ξεπερνά τον τραυματισμό του.

Ο Ράσταβατς επιβραβεύει τους παίκτες του για τη σκληρή δουλειά με ένα τριήμερο ρεπό, προκειμένου να πάρουν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής, οι Αρκάδες θα είναι ελεύθεροι ως την Τρίτη, οπότε και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X