Ρονάλντο: Νέα πολυτελής έπαυλη, πολλών εκατομμυρίων για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ

Απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα του Κριστιάνο!
Photo Credits: INTIME

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζετε να μετακομίσει σε ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαουδική Αραβία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σπατάλησε ένα τεράστιο ποσό για την κατασκευή της νέας έπαυλης του στο Κασκάις της Πορτογαλία, όμως αντιμετωπίζει κάποια μικρά προβληματάκια διότι υπάρχει καθυστέρηση στην εξέλιξη των έργων λόγω γκρίνιας των γειτόνων του.

Ωστόσο, σύντομα θα αποκτήσει ακόμα ένα σπίτι, απίστευτα πρωτότυπο, αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ. Πρόκειται για ένα κτήριο εφτά ορόφων, το οποίο θα διαθέτει γήπεδο ποδοσφαίρου και δύο πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων. Οι αρχιτέκτονες του έργου χρησιμοποίησαν την τεχνητή νοημοσύνη για τον σχεδιασμό της έπαυλης.

Το σπίτι πρόκειται να κατασκευαστεί στη Σαουδική Αραβία και ο Ρονάλντο και η οικογένεια του θα μπορούν να μετακομίσουν σε αυτό, όποτε το επιθυμούν. Πέρα από την πισίνα που θα υπάρχει στον εξωτερικό χώρο της βίλας, θα διατίθεται και μία σε εσωτερικό χώρο.

Η συγκεκριμένη έπαυλη θα συνδυάζει το κλασσικό στιλ μαζί με παραδοσιακά στοιχεία της Σαουδικής Αραβίας σε όλη του την έκταση. Δεν γινόταν να λείπει το playroom, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το ποδόσφαιρο, όπως είναι λογικό. Πρόκειται να έχει μία τεράστια οθόνη, αλλά και ένα ποδοσφαιράκι στο κέντρο του δωματίου.

Σπα και μπάνιο φτιαγμένα από χρυσό, αποκλειστικά για τον επιθετικό της Αλ Νασρ αλλά σπίτι χωρίς γυμναστήριο δεν θα μπορούσε να προορίζεται για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X