Οπαδοί ΑΕΛ: «Εμείς στηρίζουμε την ομάδα, εσείς έρχεστε ως κομήτες»

Οπαδοί ΑΕΛ: «Εμείς στηρίζουμε την ομάδα, εσείς έρχεστε ως κομήτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οργανωμένοι οπαδοί τα έβαλαν με τη διοίκηση της ΑΕΛ τονίζοντας πως «οι σοβαρές ομάδες δεν χτίζονται με απειλές, αλλά με σωστό πλάνο και όραμα».

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι οπαδοί της ΑΕΛ, εξαπολύοντας επίθεση κατά της διοίκησης, που δεν έλαβε υπόψη της τις επισημάνσεις τους, ενώ επιχειρεί να διασπάσει την κερκίδα σε «αγνούς και μολυσμένους» οπαδούς. Οι οργανωμένοι «Monsters» και «Θύρα 1» στην κοινή τους ανακοίνωση δεν σχολίασαν τα συνθήματα που ακούστηκαν για τον Παύλο Δερμιτζάκη, αλλά έκαναν λόγο για επικοινωνιακά παιχνίδια και λάθη της διοίκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δώστε τέλος στον εμπαιγμό και στα επικοινωνιακά παιχνίδια.

Είμαστε παντού με το πρόσωπο μας ανοιχτό και καθαρό, γιοι και κόρες Λαρισαίων που γύρισαν όλη την Ευρώπη διαδίδοντας από το Ρέκιαβικ ως την Γενεύη την μοναδική μας ιστορία.
Οι οπαδοί της ΑΕΛ ταγμένοι στα ιδανικά και τις αξίες έφεραν στην πόλη περηφάνια και τίτλους έχοντας μια και μοναδική δέσμευση. Το παρελθόν της ΑΕΛ να γίνει οδηγός για ένα λαμπρό μέλλον.

Οι σοβαρές ομάδες δεν χτίζονται με απειλές, αλλά με σωστό πλάνο και ΟΡΑΜΑ!
Μετά από συνεχόμενα λάθη της διοίκησης και ενώ πάντα δρούσαμε χωρίς εντάσεις και με μόνο γνώμονα την προστασία και ευημερία της ΑΕΛ καλούμαστε για ακόμα μια φορά να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Με το να βγάζεις ανθρώπους μπροστά ώστε να καλύψετε τα δικά σας λάθη και την δική σας αδυναμία σας κάνει λίγους επικοινωνιακά. Οι επισημάνσεις μας από ΤΗΝ ΑΡΧΗ ουδέποτε λήφθηκαν σοβαρά. Είπαμε τις απόψεις μας σε όλους σας για το πως να κινηθείτε. Επανειλημμένα αναφερθήκαμε σε τακτικές που είμαστε ενάντια που ως επί το πλείστον θα έχουν μόνο καταστροφικά αποτελέσματα.

Αυτό που ζητήσαμε ήταν υγεία, διαφάνεια, ειλικρίνεια και ο καθένας μέσα στην ομάδα να έχει τον ρόλο που του αντιστοιχεί. Δεν είστε εδώ για να χωρίσετε τον κόσμο αλλά για να τον ενώσετε, αλλά μέχρι τώρα έχετε καταφέρει το αντίθετο. Ξενερώνετε τον κόσμο που πέρασε τα πάνδεινα και συνεχίζετε να είστε κατώτεροι των περιστάσεων.

Εσείς που έρχεστε ως κομήτες που θέλουν να ξεπλύνουν αμαρτίες διαχωρίζοντας και διασπώντας την κερκίδα σε αγνούς και μολυσμένους, να ψάξετε αλλού να βρείτε αποδιοπομπαίους τράγους! Άλλοι είναι εδώ περαστικοί και άλλοι κατά συνθήκη. Εμείς βάζοντας την ΑΕΛ πάνω από όλα, θα είμαστε μπροστά και παρών τώρα και πάντα, για να την οδηγήσουμε εκεί που της αξίζει!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

MONSTERS
ΘΥΡΑ 1

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X