ΑΕΚ: Πρωινή προπόνηση και μετά… ανάσες

ΑΕΚ: Πρωινή προπόνηση και μετά… ανάσες
Photo Credits: INTIME

Ρεπό το Σαββατοκύριακο δίνει ο Αλμέιδα στους παίκτες της ΑΕΚ, για να αποφορτιστούν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα έβγαλε η ΑΕΚ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες και με εξαίρεση το ρεπό της Δευτέρας, οι παίκτες είχαν να πάρουν… ανάμεσα από την προηγούμενη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες, στις 9-10 Σεπτεμβρίου.

Ο Ματίας Αλμέιδα δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του στα Σπάτα, εκτός βεβαίως από τους απόντες διεθνείς, αλλά θέλει να τους δώσει την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Γι’ αυτό, μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν ελεύθερο το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στα Σπάτα το απόγευμα της Δευτέρας.

Εξάλλου, τότε θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ θα ξεκαθαρίσει και η εικόνα των τραυματιών. Από την Τρίτη θα αρχίσουν και οι επιστροφές των διεθνών, με την αρχή να γίνεται από τους Έλληνες, που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους τη Δευτέρα, με το εντός έδρας παιχνίδι με την Ολλανδία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X