Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει ο Βαλβέρδε έως το 2028

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει ο Βαλβέρδε έως το 2028
Photo Credits: INTIME

Κάτοικος Μαδρίτης για τα επόμενα πέντε χρόνια θα παραμείνει ο Φεντερίκο Βαλβέρδε,ο οποίος ανανέωσε με τη Ρεάλ μέχρι το 2028

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανανεώσεων συνέχεια στη Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μερένγκες θέλουν να κρατήσουν πάση θυσία τη νέα τους γενιά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τα επόμενα χρόνια, με τα πρώτα ονόματα να έχουν πάρει σειρά.

Μετά τον Εντουαρντό Καμαβινγκά θα ακολουθήσει και η ανανέωση του συμβολαίου του Φεντερίκο Βαλβέρδε, ο οποίος θα δεσμευτεί στους Μερένγκες μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Παρά το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει ανά καιρούς σύλλογοι τεράστιου μεγέθους όπως οι Λίβερπουλ και Μπάγερν, ο δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκαλύπτει πως υπάρχει συμφωνία προκειμένου οι δυο πλευρές να συνεχίσυν μαζί και για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για να είναι σίγουρη μάλιστα πως θα έχει το πάνω χέρι σε κάθε μελλοντική διαπραγμάτευση η Ρεάλ θα ορίσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Ουρουγουανού μέσου στο ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση που θα επισημοποιήσει το deal, με τους Μαδριλένους την ίδια ώρα να ετοιμάζουν σχετικές ενημερώσεις και για τις ανανεώσεις των Καμαβινγκά, Βινίσιους και Μιλιτάο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X