Λίβερπουλ: Παίρνει παράταση η επέκταση της χωρητικότητας του Άνφιλντ

Λίβερπουλ: Παίρνει παράταση η επέκταση της χωρητικότητας του Άνφιλντ
Photo Credits: INTIME

Το πρότζεκτ επέκτασης της χωρητικότητας του Άνφιλντ πηγαίνει πίσω, καθώς σύμφωνα με τον Μπίλι Χόγκαν, το έργο δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο την επέκταση της χωρητικότητας στο Άνφιλντ, η διοίκηση της Λίβερπουλ είχε ανακοινώσει την ολοκλήρωση της ανακατασκευής της Road Stand (κερκίδα απέναντι από το θρυλικό Kop) μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, με σκοπό το γήπεδο της ομάδας να αυξήσει τις θέσεις του από 53.394 στις 61.000.

Ωστόσο, η καθυστέρηση της κατασκευαστικής Buckingham Group που είχε αναλάβει το πρότζεκτ, σε συνδυασμό με την παύση τριών εβδομάδων μέχρι την περάτωση του σχεδίου να δοθεί στην βρετανική εταιρεία Rayner Rowen Construction, δυσκολεύουν τις συνθήκες το έργο να έχει ολοκληρωθεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Επί του θέματος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Λίβερπουλ, Μπίλι Χόγκαν, ο οποίος αφού πρώτα ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την υπομονή και την κατανόηση της κατάστασης, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη των έργων.

«Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών κατέστη σαφές ότι για να ολοκληρωθεί μια διεξοδική αξιολόγηση αυτού του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης του έργου, θα διαρκέσει περισσότερο από ό,τι πιστεύαμε αρχικά. Τελικά, αυτό που σημαίνει για τους υποστηρικτές είναι ότι μέχρι να έχουμε ορατότητα όλων των απαραίτητων πληροφοριών, θα πρέπει να διατηρήσουμε το status quo για το υπόλοιπο του ημερολογιακού έτους.

Τελικά αυτή είναι μια απόφαση που πάρθηκε για να δώσουμε χρόνο στους εαυτούς μας και στους εξωτερικούς συμβούλους καθώς και στον Rayner Rowen να συνεχίσει την αξιολόγηση του έργου και τελικά να οριστικοποιήσει το χρονοδιάγραμμα του έργου».

Κλείνοντας, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας που είχαν πάρει εισιτήρια διαρκείας για τις νεότευκτες θέσεις, τονίζοντας ότι «η ομάδα μας έχει εντοπίσει ποιοι είναι αυτοί οι υποστηρικτές και θα επικοινωνήσει απευθείας με αυτούς την επόμενη εβδομάδα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X