Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO 2024 (12/10)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά EURO 2024 (12/10)

Τα προκριματικά EURO 2024 μπαίνουν στην τελική ευθεία και μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον στα προγνωστικά στοιχήματος στο κουπόνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κύπρος – Νορβηγία       21:45

Στην «AEK Arena» της Λάρνακας, η Κύπρος φιλοξενεί τη Νορβηγία (12/10/2023) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της προκριματικής φάση του EURO 2024. Η Κύπρος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Νορβηγία παλεύει για να πάρει ένα από τα δύο απευθείας εισιτήρια. To παιχνίδι ανάμεσα στην Κύπρο και στη Νορβηγία έχει ξεκάθαρα προγνωστικά τα οποία έχουν και λογική κιόλας. Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Όπως επίσης και η διαφορά στη θέληση και την αποφασιστικότητα. Έπειτα από πέντε αγωνιστικές, η Κύπρος έχει ισάριθμες ήττες. Σε αυτά τα ματς έβαλε μόλις δύο γκολ και δέχθηκε 17! Παίζοντας σε αυτό το επίπεδο που παίζει, είναι σαφές πως δεν μπορεί να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε ομάδες με καλύτερο υλικό και που έχουν μεγαλύτερους στόχους. Η Κύπρος ακόμη δεν έχει αποκλειστεί μαθηματικά και δυνητικά θα μπορούσε να βρει μια δεύτερη ευκαιρία μέσω των playoffs, αν κι αυτό φαντάζει απίθανο. Η Νορβηγία, από την άλλη, άρχισε νωθρά την προκριματική διαδικασία με δύο ήττες και μια ισοπαλία στα τρία πρώτα παιχνίδια της, αλλά στη συνέχεια πήρε τα πάνω της. Τον Ιούνιο νίκησε με 3-1 εντός έδρας την Κύπρο και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα μάλιστα. Τον Σεπτέμβριο ξεπέρασε με 2-1 το εμπόδιο της Γεωργίας και πάλι μπροστά στο κοινό της.

Προγνωστικό στοιχήματος: Δεδομένο το διπλό. Λογική η χαμηλή απόδοση. Μπορεί να συνδυαστεί με Over.

Ισπανία – Σκωτία          21:45

Στο «La Cartuja» της Σεβίλλης η Ισπανία και η Σκωτία αναμετριούνται για την 7η αγωνιστική του πρώτου ομίλου των προκριματικών του EURO 2024. Πρόκειται για μάχη κορυφής στο γκρουπ. Η Ισπανία έχει εννιά βαθμούς έπειτα από τέσσερα ματς, ενώ η Σκωτία έχει 5 στα 5. Στο ματς της Ισπανίας με την Σκωτία το στοίχημα είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες καθώς ψάχνουν να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση, αν και αμφότερες έχουν και το μαξιλαράκι των playoffs. Η Ισπανία στα παιχνίδια που έδωσε τον Σεπτέμβριο εντυπωσίασε. Νίκησε με 7-1 τη Γεωργία εκτός έδρας και θριάμβευσε με 6-0 επί της Κύπρου εντός έδρας. Η Σκωτία, από τη μεριά της, έχει το απόλυτο. Είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα που δουλεύει με μεγάλη αρμονία και είναι αποφασισμένη να πάρει το εισιτήριο. Μάλιστα, έχει αποδείξει τις δυνατότητές της καθώς τον περασμένο Μάρτιο νίκησε στη Γλασκώβη την Ισπανία με 2-0. Οι Ισπανοί σε πέντε παιχνίδια εντός έδρας κόντρα στους Σκωτσέζους μετράνε 3 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο της επίσημο ματς η Σκωτία νίκησε άνετα 3-0 την Κύπρο εκτός έδρας.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Ισπανία με πολύ κόπο θα το πάρει το ματς. Πιθανό το Goal/Goal.

Προγνωστικό στοιχήματος: Φαβορί οι φιλοξενούμενοι. Πάμε με το 2 που πληρώνει ικανοποιητικά.

Λευκορωσία – Ρουμανία

Η Λευκορωσία δεν έχει ελπίδες πρόκρισης με μία νίκη και μία ισοπαλία στον όμιλο. Προέρχεται από την ήττα στο 90+3′ με 1-0 από το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ. 0-1-1 μετρά στον πάγκο της ο Ισπανός τεχνικός Κάρλος Αλός. Η Ρουμανία θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα πρόκρισης στα τελικά του Euro. Είναι αήττητη στον όμιλο με 3-3-0. Με τις γνωστές απουσίες η ομάδα του Ιορντανέσκου.

Προγνωστικό στοιχήματος: Μεγάλο το κίνητρο των φιλοξενούμενων. Το 2 είναι σε καλή απόδοση στα μάτια μας και αξίζει να το πάρουμε.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X