Το πρωτάθλημα που δεν θέλουν οι κοκκινοπράσινοι σύμμαχοι

Το πρωτάθλημα που δεν θέλουν οι κοκκινοπράσινοι σύμμαχοι
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για τη σύμπραξη Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού που πλέον δεν ξενίζει κανέναν, ούτε καν τους οπαδούς των πράσινων που έχουν συνηθίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο που μετά από έξι χρόνια, διάστημα στο οποίο απολαμβάνουμε επιτέλους ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τρεις τίτλους να έχουν κατακτηθεί από τον Ολυμπιακό, δύο από την ΑΕΚ κι έναν από τον ΠΑΟΚ, έχει δημιουργηθεί ένα ξεκάθαρο κοκκινοπράσινο δίπολο το οποίο τα θεωρεί όλα κακώς καμωμένα! Ο Ολυμπιακός επειδή θέλει τα πάντα-όλα δικά του ακόμα και όταν δεν το αξίζει και ο Παναθηναϊκός επειδή σε αυτό το διάστημα δεν έχει καταφέρει να πάρει τίποτα (μιλώντας πάντα για τη λίγκα).

Το πιο απογοητευτικό από όλα, είναι να βλέπεις τους ανθρώπους οι οποίοι λοιδορούσαν τον Γιάννη Αλαφούζου, τον οποίον θεωρούσαν και αντιμετώπιζαν ως καταστροφή για τον Παναθηναϊκό, τον οποίο ευθέως είχαν κατηγορήσει ότι αποτελεί ουρά του Ολυμπιακού, σήμερα να παριστάνουν ότι δεν βλέπουν! Πραγματικά δεν το χωράει το μυαλό μου ότι γίνεται να λες πως είσαι Παναθηναϊκός και να συντάσσεσαι με εκείνον που κατηγορούσες ότι σε έχει κατακλέψει, σε έχει κατακρεουργήσει!

Δεν τα λέγαμε εμείς, εσείς τα λέγατε και τα γράφατε παιδιά. Μα τώρα όλα σας φαίνονται λογικά και αναμενόμενα! Ξέρω ότι πολλοί ντρέπονται γι’ αυτό, όμως πετούν τη μπάλα στην εξέδρα επειδή τυχαίνει αυτή την περίοδο να έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Είναι αυτό που λέμε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Επειδή όμως ο καιρός έχει γυρίσματα και όλα αυτά τα έχουν ξαναζήσει, θα έρθει πάλι η στιγμή που ο Μαρινάκης θα πετάξει τον Αλαφούζο σαν στυμμένη λεμονόκουπα, θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου που θα κάνει τους Παναθηναϊκούς να μετανιώνουν γι’ αυτές τις δράσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας και των ανθρώπων που έχει ορίσει ως σημαιοφόρους για να τις υποστηρίζουν με κατακλυσμό προπαγάνδας και αντιστροφής της πραγματικότητας στα Μ.Μ.Ε που ο ίδιος ελέγχει. Από ανθρώπους που πριν τον μισούσαν και τον έβριζαν.

Τελικά κάποιοι δεν μαθαίνουν από την ιστορία, δεν διδάσκονται από αυτήν. Κι όταν θα έρθει η στιγμή πού θα μείνουν πάλι μόνοι τους γιατί ο προσωρινός σύμμαχος θα τους έχει πουλήσει (ξανά), δεν τους προσφέρεται πλέον κανένα μαντήλι για να κλάψουν.

Η πράσινη ουρά του Ολυμπιακού

Μιλούν για επιρροή στην ΕΠΟ σε ένα πρωτάθλημα στο οποίο ο Ολυμπιακός είναι πρώτος με πέντε βαθμούς διαφορά από τους πρωταθλητές, έχοντας πάρει ισοπαλία σε ντέρμπι με την ΑΕΚ στο οποίο δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι και δεν αποβλήθηκε ο Φορτούνης! Μιλούν για επιρροή στην ΕΠΟ και στις αποφάσεις γύρω από τη διαιτησία -εντός και εκτός γηπέδων- εκείνοι που κερδίζουν σωρηδόν πέναλτι έξω από την περιοχή, ενώ πέρυσι είχαν απολαύσει πλήθος αποφάσεων αντίστοιχης εύνοιας για να κερδίζουν τα ματς στο φινάλε αγώνων.

Μα το χειρότερο που κάνουν στους εαυτούς τους αυτοί που φορούν τα πράσινα, είναι ότι δεν λένε να καταλάβουν που μπλέκουν και με ποιους συμμαχούν. Πέραν του ότι αυτό συνιστά ντροπή για όσους έχουν μεγαλώσει δίχως να ξεχνούν το παρελθόν, στο τέλος θα είναι και η εκατόμβη τους!

Είναι λογικό να εχθρεύονται τον Μελισσανίδη. Σε αυτά τα χρόνια που το αίμα σταμάτησε να τρέχει ποτάμι από διαιτητές – καρμανιόλες μιας ΕΠΟ που επί 25ετίας είχε ρόλο μαριονέτας σε ερυθρόλευκα δάχτυλα, έχουμε ξανά -και επί σειρά ετών πια- μια κούρσα πρωταθλήματος που ο καλύτερος στο τέλος κερδίζει. Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να το παίρνουν άλλοι όταν δεν είναι καλύτερος, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να το πάρει ακόμα κι όταν θεωρεί τον εαυτό του τέτοιον.

Κι έτσι προκύπτει η συμμαχία που επιχειρεί να επαναφέρει το πρωτάθλημα στον σκοταδισμό. Με τον Ολυμπιακό να γελά που σέρνει τον Παναθηναϊκό από τη μύτη και τον Παναθηναϊκό να πέφτει ξανά στα ίδια, αυτοκτονικά σφάλματα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X