Μαγκουάιρ: «Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο»

Μαγκουάιρ: «Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο»
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αναφέρθηκε Έρικ τεν Χαγκ για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του, ενώ παράλληλα απείλησε ότι θα αποχωρίσει από την ομάδα να δεν αλλάξει αυτό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ το Σάββατο (7-10-23) έκανε την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στην Μπρέντφορντ, όπου έβγαλε και ασίστ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του (και δεύτερο προσωπικό του Μακτόμινεϊ) με το οποίο έγινε η ανατροπή 2-1 στο 90+7΄.

Το γεγονός αυτό γέμισε με ικανοποίηση τον Άγγλο διεθνή αμυντικό αλλά ταυτόχρονα και με θυμό για τον υποβαθμισμένο ρόλο του στο φετινό ρόστερ και βρήκε την ευκαιρία να βγάλει το παράπονο του στο πλαίσιο της παρουσίας του στην εθνική Αγγλίας για τα ματς με Αυστραλία  και Ιταλία.

“Δεν πρόκειται να μείνω εδώ όλη μου τη ζωή και να παίζω μία φορά το μήνα. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, είμαι σίγουρος πως εγώ και ο σύλλογος θα κάτσουμε και θα συζητήσουμε για αρκετά πράγματα.

Δεν είναι δική μου απόφαση για το αν θα είμαι βασικός στο επόμενο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή όχι. Σε μερικές εβδομάδες θα γυρίσω πίσω και θα το μάθω», τόνισε ο 30χρονος στόπερ, για να προσθέσει:

«Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου. Θέλω να παίζω και να αισθάνομαι πως είμαι πολύτιμος για το σύλλογο. Αυτή τη στιγμή δεν παίζω όσο θα ήθελα. Το ρεκόρ που έχω με αυτό τον προπονητή μιλάει από μόνο του.

Το ποσοστό νικών που έχω είναι εκπληκτικά υψηλό. Εάν δείτε τα 15-20 τελευταία ματς που έχω αρχίσει βασικός για το σύλλογο και τη χώρα μου, είμαι πραγματικά χαρούμενος με τις εμφανίσεις μου.

Προς το παρόν επικεντρώνομαι στα δύο μεγάλα ματς της Αγγλίας έπειτα θα παλέψω για να κερδίσω πίσω τη θέση μου στην Γιουνάιτεντ και να βοηθήσω την ομάδα να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα».

Σημειώνεται πως ο Μαγκουάιρ έχει δει το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται δραματικά από το καλοκαίρι του 2022 που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ ο Έρικ τεν Χαγκ, μετρώντας μόλις 8 ματς ως βασικός στην Premier League της περασμένης σεζόν και μόλις δύο λεπτά συμμετοχής στον τελικό του League Cup όπου οι κόκκινοι διάβολοι κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο μετά από το 2017.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X