Ζωντανή μετάδοση των διαλόγων VAR με διαιτητή θέλει η Πρέμιερ Λιγκ μετά το λάθος στο Λίβερπουλ-Τότεναμ

Αλλαγή στην επικοινωνία διαιτητή - VAR στην Premier League
Photo Credits: INTIME

Το τραγικό λάθος στο ματς της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, έχει προκαλέσει πονοκεφάλους στην Πρέμιερ Λιγκ που προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την λάθος συννενόηση var και διαιτητή στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ όπου ακυρώθηκε καθαρό γκολ ως οφσάιντ, η Πρέμιερ Λιγκ προσπαθει να βρεί μια λύση ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια λάθη.

Ο Μαρκ Μπούλινγκχαμ, ο γενικός διευθυντής της ΠΟ της Αγγλίας σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι μία από τις λύσεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι να μεταδίδονται οι διάλογοι του διαιτητή με τον VAR ζωντανά.

«Συνήθως υπάρχει διχασμός στις συναντήσεις σχετικά με αυτό. Και πολύ συχνά ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και τους διαιτητές. Η άποψη μας, όσον αφορά το μάρκετινγκ και το εμπόριο, είναι ότι συνήθως η διαφάνεια είναι κάτι πολύ καλό και θέλουμε οι φίλαθλοι να ενημερώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο», ανέφερε και συνέχισε:

«Το ζήτημα της ζωντανής μετάδοσης αποφάσεων θα συνεχίσει να τίθεται γιατί η μεγαλύτερη διαφάνεια θα δείξει πόσο δύσκολο είναι το έργο των διαιτητών, και αυτό έχει λειτουργήσει σε άλλα αθλήματα.

Αλλά υπάρχει μια κατανοητή νευρικότητα μεταξύ άλλων ανθρώπων που πιστεύουν ότι η δουλειά του διαιτητή είναι αρκετά δύσκολη. Σε ένα τουρνουά υπάρχουν διαιτητές που μιλούν πολλές γλώσσες, επομένως δεν είναι τόσο απλό όσο κάποιοι προτείνουν.

Οπότε νομίζω ότι κάνουμε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση ανακοινώνοντας την απόφασή μας και εξηγώντας γιατί πάρθηκε. Ας δούμε εάν αυτό μας επιτρέπει να προχωρήσουμε», κατέληξε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X