Μόντριτς: «Θέλω να παίζω, πρέπει να το αποδεχθώ και να προχωρήσω»

Μόντριτς: «Θέλω να παίζω, πρέπει να το αποδεχθώ και να προχωρήσω»
Photo Credits: INTIME

Για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ρεάλ και τον περιορισμένο αγωνιστικό χρόνο που παίρνει μίλησε ο Λούκα Μόντριτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός των Μαδριλένων, τόνισε ότι θέλει να παίζει περισσότερο ακόμη και ανά 3-4 ημέρες, ωστόσο όπως σημείωσε είναι μια κατάσταση που πρέπει να την αποδεχθεί και να προχωρήσει.

«Είναι μια καινούργια κατάσταση για εμένα στην Ρεάλ. Δεν αγωνίζομαι όσο στο παρελθόν και όσο θέλω εγώ. Ξέρετε καλά ότι θέλω να παίζω συνέχεια, δεν θέλω να έχω διακοπές, απλά θέλω να παίζω.

Δεν θέλω να φύγω από την Ρεάλ, απλά θέλω να αγωνίζομαι. Αν είναι απαραίτητο ακόμη και ανά τρεις ημέρες, νιώθω πολύ καλά. Ότι συμβαίνει γύρω μου είναι μια φυσική διαδικασία.

Θα πρέπει να αποδεχθώ την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, θα πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά για αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να το αποδεχθώ και να προχωρήσω», ανέφερε ο Κροάτης χαφ της Ρεάλ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X