Νέα Φιλαδέλφεια: Το «ευχαριστώ» του Λύσσανδρου Γεωργαμλή σε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους (ΦΩΤΟ)

Νέα Φιλαδέλφεια: Το «ευχαριστώ» του Λύσσανδρου Γεωργαμλή σε όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους (ΦΩΤΟ)

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής έσπευσε με ανάρτησή του στα social media να ευχαριστήσει όλους όσοι τον τίμησαν με την ψήφο τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής που δεν κατάφερε να περάσει στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στη Νέα Φιλαδέλφεια, έσπευσε με ανάρτησή του στα social media να ευχαριστήσει όλους όσοι τον τίμησαν με την ψήφο τους.

«Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες, αισθάνομαι την ανάγκη από τα βάθη της καρδιάς μου, να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην παράταξη «Συνεργασία Δημοτών». Η παρουσία σας αυτόν τον καιρό δίπλα μας, τα λόγια σας αλλά κυρίως η ψήφος σας, μας τιμούν και μας κάνουν περήφανους για τον αγώνα που δώσαμε», αναφέρει μεταξύ άλλων στο post του o Λύσσανδρος Γεωργαμλής.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση:

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες, αισθάνομαι την ανάγκη από τα βάθη της καρδιάς μου, να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε στην παράταξη «Συνεργασία Δημοτών». Η παρουσία σας αυτόν τον καιρό δίπλα μας, τα λόγια σας αλλά κυρίως η ψήφος σας, μας τιμούν και μας κάνουν περήφανους για τον αγώνα που δώσαμε. Έναν αγώνα τίμιο, αληθινό, με αγάπη και διάθεση να προσφέρουμε στην πόλη που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Έναν αγώνα με μοναδικό σκοπό το καλύτερο αύριο όλων μας. Σαν επικεφαλής της παράταξης επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που με ανιδιοτέλεια στάθηκαν δίπλα μου και μου έδωσαν την ευκαιρία να προσπαθήσω για το αύριο αυτής της πόλης. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα πάψουμε να παλεύουμε και να αγωνιζόμαστε για αυτά!

Δείτε την ανάρτηση:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X