«Ένοχος ο Λαουτάρο Μαρτίνες για την απόλυση μπέιμπι σίτερ που είχε σοβαρή ασθένεια»

«Ένοχος ο Λαουτάρο Μαρτίνες για την απόλυση μπέιμπι σίτερ που είχε σοβαρή ασθένεια»
Photo Credits: INTIME

Ο Αργεντίνος επιθετικός φαίνεται πως απέλυσε την μπέιμπι σίτερ του η οποία έπασχε από σοβαρή ασθένεια και εντέλει έφυγε από την ζωή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός γίνεται αυτή την στιγμή Ιταλία σχετικά με την υπόθεση του Λαουτάρο Μαρτίνες ο οποίος απέλυσε την μπέιμπι σίτερ του που ταλαιπωρούταν από μια σοβαρή ασθένεια.

Σύμφωνα με τον Ιταλικό τύπο, η οικογένεια της γυναίκας κατήγγειλε τον επιθετικό της Ίντερ και το δικαστήριο του Μιλάνου δικαίωσε τους δικαίωσε.

Ο παίκτης, έσπευσε να τοποθετηθεί σχετικά με την υπόθεση και ανέφερε πως ο λόγος της απόλυσης της είχε να κάνει με το γεγονός πως λόγω της ασθένειας, δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει να εργάζεται, ενώ ανέφερε πως βοήθησε όσον αφορά την νοσηλεία της γυναίκας και στην διαμονή της οικογένειας της στο Μιλάνο όσο ήταν άρρωστη.

«Τι σόι άνθρωπος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του παιδιού του για να βγάλει λεφτά» αναφέρει στο τέλος της τοποθέτησής του ο Αργεντινός.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X